Elektronik RX 6650 XT sistem 10.999 TL

Hocam bu sistemler neden ucuza geliyor ekran kartı tek başına zaten 6.5K dışarıda.

Ya Allah için ne kadar saçma bir argüman iç yapısını biliyor musunuz sen kaliteli markaların iç yapısınımı biliyorsun on yıl garantiymiş garanti tamamen satış taktiği kuzenimde notebook var monser garantiye gönderiyor klavyesi bozulmuş yapıp yapıp gönderiyorlar 2'dir aynı sorun tekrar oluyor Gamepower çok kaliteli olmasa da klavyesi vardı garantiye gönderdim bozulduğunda aynı sorun devam ediyordu illaki PSU'lardan yana sorun olabilir ama bu C4 vs bu kadar kötü değiller bunu diyorum 3060 sistemindede powerbosst kullanan var bu forumda sorun yaşamadığını söylemişti sorun yaşayan kaç tane konu açmış nereden çıktı bu ön yargı anlamadım.

Öncelikle, bilinen-önerilen marka/modellerin iç yapısı hakkında bilgi verip yorum yapanlar var. İkinci olarak güç kaynağı hakkında yorum belirtmişken notebook servisi ile konunun ne alakası var? Hiçbir bilgi sunmadan boş konuşmussunuz tartışmaya dahi gerek yok.

20-30 yıldır PC kullanıyorum. Eski PC mi Everest marka 300W'lik 500 Gr bile olmayan PSU ile yıllarca sorunsuz kullandım. Son 3-4 yıl Dark kasa ile gelen OEM 600W PSU'yu sorunsuz kullandım. Birkaç aydırda Corsair cx serisi kullanıyorum.

PSU değiştirme nedenim ne koruma olmamasından kaynaklı arıza ne de overload kaynaklı patlama-yanma.

Tüketilen gücü karşılayan etiket değeri e sahip bir PSU kolay kolay arizalanmaz, patlamaz. Sisteme zarar Vermez

Okuyup anlamanızdan yana bir problem var sanırım garantiden bahsediyorum ben 10 yıl garanti tamamen zırva müşteri hatası deyip direk gönderiyorlar kulaktan duyma bilginizle tartışmayalım ben kullanıyorum abimgildede pek kaliteli PSU'lar yok onlarda sorun yaşamadı sadece insanların marka marka takıntısından başka bir şey değil forumda 20-30 tane gamebosster PSU alınır mı diye konu var 1 tane gamebosster PSU almayın patladı sorunlu vs diyen çıkmadı.

Akım korumalı priz alırsanız belki bir nebze faydası olur gibime geliyor. Yanlış düşünüyor olabilirim eğer öyleyse lütfen düzeltin. Ben Rampage kasa ile değiştirdim ve akım korumalı prizim var.

Akım korumalı priz alırsanız belki bir nebze faydası olur gibime geliyor. Yanlış düşünüyor olabilirim eğer öyleyse lütfen düzeltin. Ben Rampage kasa ile değiştirdim ve akım korumalı prizim var.
Akım koruma diye satılan bu ürünlerin içinde 1 adet kapsül sigorta mevcut..eski psu larda psu nun içinde mevcuttu..yeni psu larda ise mantık aynı kullanilan entegre farklı..
Özetle akım koruma adı altında satılan normal uzatmadan farkı olmayan bu ürünlere boş yere para vermeyin..aynı koruma psuda mevcut zaten

Hocam bilgilendirme için sağ olun.

Ucuz ve pahalı arasındaki fark kullanılan entegrelerin yük altındaki dayanimidir..
Misal 500 w lik bir sisteme 500w psu takarsan ucuz ürün 2 yıl sonra arıza verirken , pahalı ürün 5 yıl sonra arıza verir..
10 yıl garanti vermesi firmanın içindeki entegrenin kalitesine güvendiğini gösterir.. yani fantazi işe yaramaz ifadeler degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…