Fahri Abi
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7600, Palit RTX 4070 Super, XPG 2x16GB DDR5 5200-38, Adata Lite Pro 1TB, DF DC 240, Prime B650M-K
Okuyup anlamanızdan yana bir problem var sanırım garantiden bahsediyorum ben 10 yıl garanti tamamen zırva müşteri hatası deyip direk gönderiyorlar kulaktan duyma bilginizle tartışmayalım ben kullanıyorum abimgildede pek kaliteli PSU'lar yok onlarda sorun yaşamadı sadece insanların marka marka takıntısından başka bir şey değil forumda 20-30 tane gamebosster PSU alınır mı diye konu var 1 tane gamebosster PSU almayın patladı sorunlu vs diyen çıkmadı.
Tamamen zırva değil işte, adamın içindeki kompanentlere guvendigini gösterir. Kulaktan duyma bilgi derken? Senin veya akrabanın bir sorun yaşamaması başka birinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Ne olduğunu bilmediğin bir güç kaynağına sistemini emanet etmen çok zekice bir hareket olmuş dostum. Sen hangi güç kaynağını kullanırsan kullan, isterse 45 yıl hiçbir sorun olmadan çalışsın ama ben ne koruması olduğunu bilmediğim; hangi kapasitörleri kullandığını bilmediğim, güvenilir olup olmadığı konusunda şüphelerim olan bir modeli kullanmam. Fikrimi soran birisine de önermem. Sen kendi ve çevrendeki kişilerin deneyimlerine göre yorum yapıyorsun, ben özelliklerine göre yorum yapıyorum. Tartışarak bir yere çıkamayız, iyi forumlar.