Elektronik RX 6650 XT sistem 10.999 TL

Tamamen zırva değil işte, adamın içindeki kompanentlere guvendigini gösterir. Kulaktan duyma bilgi derken? Senin veya akrabanın bir sorun yaşamaması başka birinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Ne olduğunu bilmediğin bir güç kaynağına sistemini emanet etmen çok zekice bir hareket olmuş dostum. Sen hangi güç kaynağını kullanırsan kullan, isterse 45 yıl hiçbir sorun olmadan çalışsın ama ben ne koruması olduğunu bilmediğim; hangi kapasitörleri kullandığını bilmediğim, güvenilir olup olmadığı konusunda şüphelerim olan bir modeli kullanmam. Fikrimi soran birisine de önermem. Sen kendi ve çevrendeki kişilerin deneyimlerine göre yorum yapıyorsun, ben özelliklerine göre yorum yapıyorum. Tartışarak bir yere çıkamayız, iyi forumlar.

Arkadaşlar sizce hangisini alalım? Blue mu red mi? Genel kullanım oyun için olacak.

13 bin civarı bir bütçem var, o parayı PSU veya kasa yükseltmesi yerine işlemci yükseltmeye harcasam daha mantıklı olmaz mı? @629228 @bonz

Dün bu sistemi aldım umarım elimde patlamaz.

Mavi de var sadece stok. Uzun süre idare etmesi için hangi PSU tercih edilmeli? Başka bir değişikliğe gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…