RX 6650 XT sistem açılıyor ama ekran kartı fanları dönmüyor

Tamam hocam sistemi açınca çalıştı sonra kapadı kendini dediğiniz gibi Zero fan özelliğinden olabilir. Ama görüntü alamıyorum bir de ona bakacağım.
Asıl problem bu bence hocam. Kabloları düzgün taktığınızdan emin olun. En kötü ram ve ekran kartını söküp takın. Bunlar da işe yaramadıysa iade etmenizi öneririm.

RAM'ler tam olarak yuvaya oturmuş mu kontrol ettiniz mi? Anakart üzerinde Debug LED'ler varsa yanan bir ışık var mı?

Kabloyu HDMI girişine takınca sinyal var ama görüntü yok.

Belki RAM'den kaynaklı gelmiyor olabilir, RAM veya anakart pilini çıkartıp 10 saniye bekleyip tekrar takar mısınız? Ya da belki ekran kartı yerine anakarta takıyor olabilirsiniz kabloyu

RAM'ler tam olarak yuvaya oturmuş mu kontrol ettiniz mi? Anakart üzerinde Debug LED'ler varsa yanan bir ışık var mı?

Hayır hocam anakart A520M ama yanan bir LED yok.

Belki ramden kaynaklı gelmiyor olabilir, ram veya işlemci pilini çıkartıp 10 saniye bekleyip tekrar takar mısınız? Yada belki ekran kartı yerine anakart'a takıyor olabilirsiniz kabloyu
Yok hocam kablo ekran kartına bağlanıyor ramler takılmış İtopya toplamıştı sorun olur mu sizce?

Yok hocam kablo ekran kartına bağlanıyor ramler takılmış İtopya toplamıştı sorun olur mu sizce?
Hocam bende ilk sistem aldığımda ekrana görüntü gelmemişti ama ben ekran kartının kablolarını takmayı unuttuğum için alamamıştım :D bilgisayarcıya götürdüğümde utanmıştım.. Belki kabloları tam takmamış olabilirsiniz çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz

Yok hocam kablo ekran kartına bağlanıyor RAM'ler takılmış İtopya toplamıştı sorun olur mu sizce?

Görüntü ekrana hiç gelmiyorsa ya ekran kartı çalışmyor ya da ramlarden biri veya ikisinde bir sorun olabilir sök tak yap yerlerini değiştirebilirsin hiç olmasa DP ile bağlanmaya çalış görüntü alabiliyor musun bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı