Nasıl yapacağım?
Sürücüyü güncellemeden önce DDU ile sildiniz mi önceki sürücüyü? Belki sorun önceki sürücünün doğru bir şekilde silinmemiş olmasıdır.
Nasıl yapacağım?
Riskli gibiBu linkten DDU indirin. Sonrasında bilgisayarı güvenli modda tekrardan başlatın ve programı çalıştırıp ''Cihazı seçin'' kısmından ekran kartını seçin ve onun aşağısındaki kısımdan AMD'yi seçin. Sonrasında sol üstte bulunan ''Temizledikten sonra yeniden başlat'' butonuna tıklayın ve bilgisayar yeniden başlayana kadar bekleyin.![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.3.7
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
Bu işlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızda sürücü olmayacak, bu nedenle internet üzerinden AMD'nin son WHQL sürümünü indirin ve kurun. Belki sorununuz çözülür.
Riskli gibi
DenicemBir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Adımları doğru bir şekilde uygularsanız sürücü silinecektir. Ben her zaman yapıyorum bunu. Yeni sürücüyü yüklemeden önce bunu yapmak en sağlıklısı diyebilirim. Çünkü güncel sürücü kurulurken önceki sürücü otomatik olarak silindiğinde tam anlamıyla silinmeyebiliyor ve bu da güncel sürücü ile önceki sürücünüzün çakışmasına yol açabiliyor.
Uygulamalar gider miBir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Adımları doğru bir şekilde uygularsanız sürücü silinecektir. Ben her zaman yapıyorum bunu. Yeni sürücüyü yüklemeden önce bunu yapmak en sağlıklısı diyebilirim. Çünkü güncel sürücü kurulurken önceki sürücü otomatik olarak silindiğinde tam anlamıyla silinmeyebiliyor ve bu da güncel sürücü ile önceki sürücünüzün çakışmasına yol açabiliyor. İstiyorsanız Youtube üzerinden videolarda izleyebilirsiniz.
Uygulamalar gider mi
Tmm hocam deniomSadece AMD Software uygulaması silinecek. O da sürücü sildiğiniz için siliniyor zaten. Ama tekrardan WHQL sürücüyü kurduğunuzda bu AMD Software uygulaması yüklenecek zaten.
Oldu galibaSadece AMD Software uygulaması silinecek. O da sürücü sildiğiniz için siliniyor zaten. Ama tekrardan WHQL sürücüyü kurduğunuzda bu AMD Software uygulaması yüklenecek zaten.
Tmm hocam deniom
Oldu galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.