FaytMen Picopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Merhaba daha önce de mavi ekran hatası alıyorum ama desteklerinizle çözüme ulaştırdım. Ancak bu sefer bilgisayarı açıp kapatırken olmaya başladı yardımcı olabilir misiniz? Eskiye göre daha nadir oluyor ama can sıkıcı bir durum. Minidumps: Minidumps.zip
Merhaba daha önce de mavi ekran hatası alıyorum ama desteklerinizle çözüme ulaştırdım. Ancak bu sefer bilgisayarı açıp kapatırken olmaya başladı yardımcı olabilir misiniz? Eskiye göre daha nadir oluyor ama can sıkıcı bir durum. Minidumps: Minidumps.zip
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.025 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Ekim 2024 #2 RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Crystal Dew World CrystalDiskInfo ile de disklerin sağlık durumuna bakın. Artı 0 Eksi
RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Crystal Dew World CrystalDiskInfo ile de disklerin sağlık durumuna bakın.
KS KS FaytMen Picopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 turko35408 dedi: RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Eki Görüntüle 2321804 CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Crystal Dew World CrystalDiskInfo ile de disklerin sağlık durumuna bakın. Genişletmek için tıkla... Testi daha önce de yapmıştım şimdi de yaptım herhangi bir sorun çıkmadı ne yapabilirim Dosya Ekleri 1.png 78,2 KB · Görüntüleme: 18 2.png 131,8 KB · Görüntüleme: 22 WhatsApp Görsel 2024-10-04 saat 16.39.57_ddda6e08.jpg 209,3 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Eki Görüntüle 2321804 CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Crystal Dew World CrystalDiskInfo ile de disklerin sağlık durumuna bakın. Genişletmek için tıkla... Testi daha önce de yapmıştım şimdi de yaptım herhangi bir sorun çıkmadı ne yapabilirim
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.025 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Ekim 2024 #4 CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS FaytMen Picopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #5 turko35408 dedi: CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Yaptım Dosya Ekleri 3.png 32 KB · Görüntüleme: 21 4.png 30,1 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: CrystalDiskMark yazılımı ile disklere okuma ve yazma testi yapıp sonuçları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Yaptım
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.025 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Ekim 2024 #6 Bunlarda da sorun yok. Hocam BIOS'ta XMP açıksa kapatıp bir süre deneyin. Son düzenleme: 4 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
KS KS FaytMen Picopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #7 turko35408 dedi: Bunlarda da sorun yok. Hocam BIOS'ta XMP açıksa kapatıp bir süre deneyin. Genişletmek için tıkla... XMP yi daha önce de söylemişlerdi kapatmıştım hala kapalı turko35408 dedi: Bunlarda da sorun yok. Hocam BIOS'ta XMP açıksa kapatıp bir süre deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol ettim XMP değil de D.O.C.P olarak geçiyor ve disable olarak duruyor Son düzenleme: 4 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bunlarda da sorun yok. Hocam BIOS'ta XMP açıksa kapatıp bir süre deneyin. Genişletmek için tıkla... XMP yi daha önce de söylemişlerdi kapatmıştım hala kapalı turko35408 dedi: Bunlarda da sorun yok. Hocam BIOS'ta XMP açıksa kapatıp bir süre deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol ettim XMP değil de D.O.C.P olarak geçiyor ve disable olarak duruyor