RX 6650 XT sistemde mavi ekran sorunu

FaytMen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarı 1 sene önce aldım daha önceleri böyle bir sorun yokken son 2 haftadır sürekli mavi ekran alıyorum. Sorunun Chrome kaynaklı olduğunu düşünüyorum genelede Chrome açıkken ya da YouTube Music uygulaması açıkken oluyor. Buna ek olarak son zamanlarda Chrome'da gezerken fareyi her oynattığımda ekran kartında cool shine sesi gibi cızırtı geliyor. Minidump klasörümü linke ekledim teşekkürler.

ASUS Dual 8 GB RX 6650 XT.
AMD Ryzen 5 5500.
ASUS Prime A320M-C r2.0
16 GB RAM.

Merhaba ben bilgisayarı 1 sene önce aldım daha önceleri böyle bir sorun yokken son 2 haftadır sürekli mavi ekran alıyorum. Sorunun Chrome kaynaklı olduğunu düşünüyorum genelede Chrome açıkken ya da YouTube Music uygulaması açıkken oluyor. Buna ek olarak son zamanlarda Chrome'da gezerken fareyi her oynattığımda ekran kartında cool shine sesi gibi cızırtı geliyor. Minidump klasörümü linke ekledim teşekkürler.

ASUS Dual 8 GB RX 6650 XT.
AMD Ryzen 5 5500.
ASUS Prime A320M-C r2.0
16 GB RAM.

Aynı sorun bende de oluyordu bu sorunun sebebi indirdiğin uygulamalardan temiz bir format at bence. Sorunun ekran kartıyla falan ilgisi yok.

Format lazım olabilir bazen Windows dosyaları bozuluyor.

Ama USB'den yapmaya gerek yok.

ayarlar/günceleştirme ve güvenlik/kurtarma istediğini yap.

Son düzenleme:
Format lazım olabilir bazen Windows dosyaları bozuluyor.

Ama USB'den yapmaya gerek yok.

ayarlar/günceleştirme ve güvenlik/kurtarma istediğini yap.

O dediğiniz yerden güncellemeler alınıyor tabii Windows hızlandırma videolarında ya da disk boşaltmak için arkadaş eski Windows atıklarını silmesiyse en sağlıklısı flash bellekten format flash belleği yoksa da onsuz olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı