RX 6650 XT sistemde mavi ekran sorunu

FaytMen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarı 1 sene önce aldım daha önceleri böyle bir sorun yokken son 2 haftadır sürekli mavi ekran alıyorum. Sorunun Chrome kaynaklı olduğunu düşünüyorum genelede Chrome açıkken ya da YouTube Music uygulaması açıkken oluyor. Buna ek olarak son zamanlarda Chrome'da gezerken fareyi her oynattığımda ekran kartında cool shine sesi gibi cızırtı geliyor. Minidump klasörümü linke ekledim teşekkürler.

ASUS Dual 8 GB RX 6650 XT.
AMD Ryzen 5 5500.
ASUS Prime A320M-C r2.0
16 GB RAM.

Hocam yargilamazsaniz bir şey sormak istiyorum. MacOS dışındaki konulara yardım etmeyecektiniz. Kararınız mı değişti?
Yoğun üstek üzere o kararımı askıya aldım.

occt indirip stability test kısmındaki tüm testleri 15 dakika civarı yapın testlerden birinde aynı hatayı alıyomusunuz bakın

Kod:
MODULE_NAME: hardware.

IMAGE_NAME: memory_corruption.

STACK_COMMAND: .cxr; .ecxr ; kb.

FAILURE_BUCKET_ID: MEMORY_CORRUPTION_ONE_BIT

Sorun gördüğün gibi RAM kaynaklı. Donanımsal. O RAM'den kurtulmadığın sürece yapacağın hiçbir şey etki etkemeyecek.

Hocam daha yeni tekrardan Memtest86 testi yaptım sorunsuz çıktı dediğiniz gibi bir sorun olsa orada çıkmaz mı

Hocam daha yeni tekrardan Memtest86 testi yaptım sorunsuz çıktı dediğiniz gibi bir sorun olsa orada çıkmaz mıEki Görüntüle 2274145

Yeni gördüm. Bir daha mavi ekran alırsanız dosyalarınızı paylaşın. Bios gir restore defaults save yap. Bir de disk testi yapın.

GPU ve ağ kartı için dediklerimi yapmamışsın. Onları yap. DOCP kapattın mı ? Chorome kullanırken donanım hızlandırma açık ve kapalı olarak test et.
GPU ve Ağ kartını aygıt yöneticisinden güncelledim zaten güncel dedi DOCP yi kapatmıştım siz söylediğinizde Chorme için açıktı kapattım eskiye göre azaldı mavi ekran ama hala ara sıra oluyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.JPG
    52,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran Alıntısı.JPG
    107,5 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…