Çözüldü RX 6650 XT sistemde mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Respect29

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 30 sn sonra mavi ekran hatası alıyorum. Hep aynı hatayı veriyor. Ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartını çıkardıktan sonra hata almıyorum. Driver silip tekrar yükledim ancak sorun çözülmedi. Bilgisayarı yeni topladım. Bu hatayı basit bir şekilde çözebilir miyim yoksa ekran kartını servise göndermem gerekir mi? Ya da ekran kartından mı kaynaklı tam bilemiyorum. Ekran kartı MSI AMD Radeon RX 6650 XT Mech 2X 8g OC 8 GB GDDR6 128 bit ekran kartı.

Çözüm
Yaptım bir süre deneyim umarım sıkıntı olmaz teşekkür ediyorum ilginize. Sıkıntı olur ya da 1-2 gün sıkıntı çıkarmazsa tekrar buraya yazacağım teşekkürler tekrar.

Bu güne kadar bir sıkıntı olmadan çalıştı ekran kartı. Sanırım sorun çözüldü size çok teşekkür ediyorum. Ancak dahili ekran kartında ki hata geçmedi bir de çözünürlüğü önceden çok daha yüksek ayarlayabiliyordum şimdi en fazla 1920x1080 gösteriyor.

Bu kısım da mı yapacağım bu değişikliği ?

Yaptım bir süre deneyim umarım sıkıntı olmaz teşekkür ediyorum ilginize. Sıkıntı olur ya da 1-2 gün sıkıntı çıkarmazsa tekrar buraya yazacağım teşekkürler tekrar.

Bu güne kadar bir sıkıntı olmadan çalıştı ekran kartı. Sanırım sorun çözüldü size çok teşekkür ediyorum. Ancak dahili ekran kartında ki hata geçmedi bir de çözünürlüğü önceden çok daha yüksek ayarlayabiliyordum şimdi en fazla 1920x1080 gösteriyor.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 2.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…