Kasayı 2 aydır almıştım monitör parasını yeni hallettim bugün ulaştı elime. Kabloları taktıktan sonra sinyal yok dedi bayağı dneedim olmadı en sonunda ise görseldeki gibi sadece mouse imleci gözüken ekran çıktı. Bunun sebebi Windows yüklü olmaması mı yoksa başka bir sorun mu var?
Monitörünüz biosu tanımıyor olabilir. MSI'ın bir modelindede aynı sorun vardı. Bunun dışında ramlerde, işlemci çipinde (yüksek ihtimalle) veya farklı şeylerden kaynaklanabilir. Bu sebeple elime gelen 10 15 tane pcnin yarısından fazlası işlemci çipi eğikti. Kendileri montaj denerken pinler eğilmiş.
İşletim sistemi yüklü olmasa bile bios ekranına atması lazım. Bios ekranına ulaşabiliyorsan sorun yoktur. Bilgisayarı sıfır mı aldınız? Eğer diskiniz sıfır değilse bir virüsten kaynaklanıyor da olabilir (yıllar önce böyle bir virüs vardı). Böyle bir durum varsa diski farklı bir bilgisayara takıp virüsleri temizledikten sonra kullanmak da sorunu çözebilir.
İşletim sistemi yüklü olmasa bile bios ekranına atması lazım. Bios ekranına ulaşabiliyorsan sorun yoktur. Bilgisayarı sıfır mı aldınız? Eğer diskiniz sıfır değilse bir virüsten kaynaklanıyor da olabilir (yıllar önce böyle bir virüs vardı). Böyle bir durum varsa diski farklı bir bilgisayara takıp virüsleri temizledikten sonra kullanmak da sorunu çözebilir.
Ben İtopya'dan aldım sadece ekran kartını taktım. Şu an ASUS ekranı çıkıyor ama geçtikten sonra sadece siyah bir ekran ve mouse imleci kalıyor hiçbir tuşa basmam falan etki de etmiyor.
Ben İtopya'dan aldım sadece ekran kartını taktım. Şu an ASUS ekranı çıkıyor ama geçtikten sonra sadece siyah bir ekran ve mouse imleci kalıyor hiçbir tuşa basmam falan etki de etmiyor.
Şu an USB'den yüklenmesini bekliyorum(İtopya'dan alan arkadaşlarım Windows yüklüydü) ama USB takınca bir şey çıkmıyor nasıl yükleyeceğim yardımcı olursankz sevinirim.