RX 6650 XT sistemde oyunlarda FPS düşmesi

744814

Femtopat
Başlıkta da gördüğünüz gibi yeni bir bilgisayar aldım ekran kartı olarak RX 6650 XT Gaming 2X OC MSI var örnek verirsek Dying Light oyununda oynarken 250FPS alıyorum en yüksek ayarlarda fakat koşarken vesaire bir anda drop giriyor kısa süreli donma yaşanıyor sebebi nedir sizce bilgisayarı alalı daha 13 gün oldu Gaming.Gen.TR'den aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz gibi yeni bir bilgisayar aldım ekran kartı olarak RX 6650 XT Gaming 2X OC MSI var örnek verirsek Dying Light oyununda oynarken 250FPS alıyorum en yüksek ayarlarda fakat koşarken vesaire bir anda drop giriyor kısa süreli donma yaşanıyor sebebi nedir sizce bilgisayarı alalı daha 13 gün oldu Gaming.Gen.TR'den aldım.
Ramlerin tek slot mu çift slot mu ? İşlemcin nedir ?

En yüksek ayarlarda biraz garip geldi ama dying light 2 sandım. Ekran kartı driverlarınız yüklü mü ? Drop alınca kaç fps'e düşüyor ?
ekran kartı driverı yüklü ve güncel, drop alınca fps düşmüyor aslında stuttering denen birşeymiş ani takılma oluyor gta5 de falan da bu sorunu yaşıyorum açıkcası her oyunda var yüksek fpsler vermesine rağmen bir anlık drop giriyor

Merhaba sorunun düzeldimi düzeldiyse ne yaptı bana biraz bahsedermisin ?
Hocam merhaba bu konunun sahibi benim hesabımı silmiştim. Hocam windows 11 e geçişle ve bazı uptadeler ile sorun biraz azaldı fakat devam ediyor, aldığım yere gönderdim bilgisayarı tüm parçalar servise gitti ve hiçbir sorun yok dendi hatta ekran kartı ve işlemci değiştirildi fakat sorun devam etmekteydi bende tekrar gönderdim bu sefer yine sorun yok denilip geri geldi ama sıkıntı hala devam etmekte azalmış da olsa, sizde de mi aynı sorun var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı