RX 6650 XT Valorant düşük FPS

Rid

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci AMD 5 5500) Valorant 140 FPS alıyorum. Bir sorun var sanırım çünkü tanıdıklarımdan birinde de bu sistem var, 400 FPS alıyor. Sadece Valorant değil aslında, Fortnite 100 FPS alıyorum. PUBG 60 yani kısaca bir sıkıntı var ama bulamadım, FPS çok düşük, darboğaz mı oluyor acaba?(oyunlar en düşük ayarlar)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci AMD 5 5500) Valorant 140 FPS alıyorum. Bir sorun var sanırım çünkü tanıdıklarımdan birinde de bu sistem var, 400 FPS alıyor. Sadece Valorant değil aslında, Fortnite 100 FPS alıyorum. PUBG 60 yani kısaca bir sıkıntı var ama bulamadım, FPS çok düşük, darboğaz mı oluyor acaba?(oyunlar en düşük ayarlar)

İşlemci odaklı oyunlarda darboğaz olur galiba ama tam emin değilim , büyük ihtimal ondan dolayıdır bir de Ryzen 5 5500 PCI-e 3.0 destekliyor sizdeki anakart PCI-e 4.0 büyük ihtimal ondan dolayı da perfermoans kaybı vardır tavsiyem Ryzen 5 5600 almanız OC yapacaksanız Ryzen 5 5600X daha mantıklı olur ama sizin kararınız.

Kapalı
V-Sync açık olabilir mi kontrol eder misiniz?

İşlemci odaklı oyunlarda darboğaz olur galiba ama tam emin değilim, büyük ihtimal ondan dolayıdır bir de Ryzen 5 5500 PCI-e 3.0 destekliyor sizdeki anakart PCI-e 4.0 büyük ihtimal ondan dolayı da perfermoans kaybı vardır tavsiyem Ryzen 5 5600 almanız OC yapacaksanız Ryzen 5 5600X daha mantıklı olur ama sizin kararınız.

Darboğaz mı oluyor yani bendeki anakart B450M k II kötü mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı