mücahit muhammed Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli 970 evo plus Ekran kartı Radeon RX 6650 XT İşlemci ryzen 5 5600 Dosyayı açmaya yetkiniz yok izin almak için dosyanın sahibini veya bir yöneticiyi görün diyor. O yüzden minidump dosyasını açamıyorum.
Dosyayı açmaya yetkiniz yok izin almak için dosyanın sahibini veya bir yöneticiyi görün diyor. O yüzden minidump dosyasını açamıyorum.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 11 Şubat 2024 #2 mücahit muhammed dedi: Dosyayı açmaya yetkiniz yok izin almak için dosyanın sahibini veya bir yöneticiyi görün diyor. O yüzden minidump dosyasını açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hata kodu nedir? Artı 0 Eksi
mücahit muhammed dedi: Dosyayı açmaya yetkiniz yok izin almak için dosyanın sahibini veya bir yöneticiyi görün diyor. O yüzden minidump dosyasını açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hata kodu nedir?
KS KS mücahit muhammed Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 not defteri olarak açıyorum ama buraya atamıyorum not defterinin içindekileri kopyalayıp atsam olurmu galiba bu Dosya Ekleri 021124-6546-01.txt 1,4 MB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
not defteri olarak açıyorum ama buraya atamıyorum not defterinin içindekileri kopyalayıp atsam olurmu galiba bu