Elektronik RX 6650XT 6549TL

Arkadaşlar sadece ben 4 ayrı miningli kart alıp sattım, çevremde alıp kullananlarda var hepsinede bizzat ben tavsiye ettim ya da sistemini ben topladım zaten. Bu bileşenler kolay kolay arıza yapan şeyler değiller, kartin mining yapılan koşulları önem arz ediyor. Benim tanıdıklarımda bu işi yıllarca yaptı, bu eski RX 500 serisi 5 bin serisi kartlardan uzak durun zaten onlar mining in başladığı zamanlarda uygun fiyatlara toplanıp kötü koşullarda kullanılan kartlardi, şimdi günümüzde RTX 3 serisi kartlar özellikle üst seviye kartlar işte VRAM için bakır alüminyum saçlar kullanilmasi kaliteli termal pedler kullanılması bunun yanı sıra karttan en iyi verim alacak şekilde undervolt uygulanması gibi çok bilinçli kullanıldı. Böyle olmasıda gerekiyor çünkü fiyatlar çok yüksekti, uzun lafın kısası 1 yılın altında mining yapılmış üst seviye bir kartı gerekli incelemeler yaparak gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ha bana kalırsa daha uzun süreler kullanılan kartları da fiyatına göre tabii satın alabilirsiniz. Miningli kart alırken nelere dikkat edeceğinizi ogrenebileceginiz bir sürü içerik var. 3090 almanızı tavsiye etmem bu arada bu kartın PCB sinin iki tarafındada VRAM'leri bulunduğu için soğutması zor oluyor bu yüzden genelde yıpranmış kartlar oluyorlar.
Adamlar biosu oc yapıyor şuursuzca. 2.el mining kumarını övmesek daha iyi. Karakterine, risk anlayışına uygun olan zaten bilir o işi. Tr gelir seviyesi için, büyük paralardan bahsediyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı