RX 6650XT 9.088 TL

3060 Ti ile 3070 arası gücü var. Gidip de Valhalla, RE Village gibi AMD tabanlı oyunlarda karşılaştırmıyorsunuzdur umarım.
Arası falan değil dostum birebir aynı güçte kartlar birbirlerine üstünlükleri söz konusu değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arası falan değil dostum birebir aynı güçte kartlar birbirlerine üstünlükleri söz konusu değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam 6750 kartı için ne derdiniz?

VRAM artısı var. Yoksa kas güçleri benzer zaten.

Yani uygun fiyata bulunursa güzel kart ama 6700XT'nin üstüne sadece 10FPS koymuş, OC model gibi bir şey.

10 FPS bence normal 10 FPS daha koysa 6800 kartı oluyor gibi zaten. Ben denk denk hangi kötü görüyorsunuz ve hangi fiyatta ne tercih edilmeli diye sormak istemiştim.

PC Hocası sizi koparıyor, pek de ciddiye alınmaması lazım. Kart 6600 XT'nin OC hali gibi bir şey. Onun anlattığı farklar hiç kas gücü artışı olmadan yalnızca 2 Gbps daha hızlı VRAM ile çıkmaz.

3060 Ti'ı 6600 XT'den iyi yapan 3-5 FPS değildi, bu nedenle 6650 XT de o farkı kapatacak konumda değil. AMD kanadının kas gücünün fazlalığı, NVIDIA'nın teknolojik avantajı ve RT performansı ile rekabet ediyordu.

@KeyN_N @kino hocam kusura bakmayın dün çk zamanım yoktu bende evet pc hocasını izledim. Sonuçlarda 3060 ti'a denk gözüküyor bende ona düşünerek yazdım. Değilmiş demekki. Bilgilendirme için herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı