3060 Ti ile 3070 arası gücü var. Gidip de Valhalla, RE Village gibi AMD tabanlı oyunlarda karşılaştırmıyorsunuzdur umarım.Benim 6700 XT kartım var 3070 ile karşılaştırıyorum. Bazen de 3070 TI ile![]()
3060 Ti ile 3070 arası gücü var. Gidip de Valhalla, RE Village gibi AMD tabanlı oyunlarda karşılaştırmıyorsunuzdur umarım.Benim 6700 XT kartım var 3070 ile karşılaştırıyorum. Bazen de 3070 TI ile![]()
6700XT kartın varsa 3090 Ti ile karşılaştırman gerekiyor...Benim 6700 XT kartım var 3070 ile karşılaştırıyorum. Bazen de 3070 TI ile![]()
Sen benzinli arabaya mazot koyar mısın ?3060 Ti ile 3070 arası gücü var. Gidip de Valhalla, RE Village gibi AMD tabanlı oyunlarda karşılaştırmıyorsunuzdur umarım.
Arası falan değil dostum birebir aynı güçte kartlar birbirlerine üstünlükleri söz konusu değil.3060 Ti ile 3070 arası gücü var. Gidip de Valhalla, RE Village gibi AMD tabanlı oyunlarda karşılaştırmıyorsunuzdur umarım.
Arası falan değil dostum birebir aynı güçte kartlar birbirlerine üstünlükleri söz konusu değil.
Arası falan değil dostum birebir aynı güçte kartlar birbirlerine üstünlükleri söz konusu değil.
Yani uygun fiyata bulunursa güzel kart ama 6700XT nin üstüne sadece 10fps koymuş, OC model gibi bir şey.Hocam 6750 kartı için ne derdiniz?
Yani uygun fiyata bulunursa güzel kart ama 6700XT'nin üstüne sadece 10FPS koymuş, OC model gibi bir şey.
Hocam düz ocsiz halini de koymuş zaten. O kısım için yorum yapmak saçmalık olur.Şu adamın incelemelerini ciddiye alanlara acıyorum.
PC Hocası sizi koparıyor, pek de ciddiye alınmaması lazım. Kart 6600 XT'nin OC hali gibi bir şey. Onun anlattığı farklar hiç kas gücü artışı olmadan yalnızca 2 Gbps daha hızlı VRAM ile çıkmaz.
3060 Ti'ı 6600 XT'den iyi yapan 3-5 FPS değildi, bu nedenle 6650 XT de o farkı kapatacak konumda değil. AMD kanadının kas gücünün fazlalığı, NVIDIA'nın teknolojik avantajı ve RT performansı ile rekabet ediyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.