Herkese selamlar. Sistemi alalı yaklaşık 10 ay oldu. Dün ranch Simulator çekti canım. Yükleyip oynamayı başladım. Ekran kartı sıcaklığım 80 seviyelerine geldi. Fanlar canavar gibi dönmeye başladı. Ranch Simulator'de optimizasyon sorunu olduğunu biliyorum. Bütün grafik ayarlarını en düşüğe çeksem de sıcaklığı azaltamadım.
Yaz aylarında da ısınma sorunu yaşamamak için yapabileceğim bir şey var mı? Kasada hava akışında sorun olduğunu sanmıyorum. DeepCool kasa. Önünde üstünde hep hava delikleri var. Elimi koyduğunda da hava döngüsü olduğunu hissediyorum. Teşekkürler.
Tamam hocam o zaman herhangi bir aksiyon almama gerek yok değil mi? Zaten normal RDR 2 oynarken Witcher 3 oynarken falan ekran kartı fanım devreye bile girmiyor yani ısınmıyor hiç. Sadece bu optimizasyon arızası olan oyunda böyle bir şey yaşayınca geç olmadan aksiyon almalı mıyım diye düşündüm.
Tamam hocam şöyle söyliyim isterseniz benim için bu sıcaklıklar normal değil kendi kartımdan biliyorum. Size de görsel atmıştım hatırlarsanız. sizin içiniz bu şekilde kullanmaya rahat edermi yoksa ne kadar sıcaklık düşürebilirsem okadar iyi mi olur
Tamam hocam o zaman herhangi bir aksiyon almama gerek yok değil mi? Zaten normal RDR 2 oynarken Witcher 3 oynarken falan ekran kartı fanım devreye bile girmiyor yani ısınmıyor hiç. Sadece bu optimizasyon arızası olan oyunda böyle bir şey yaşayınca geç olmadan aksiyon alınır mı diye düşündüm.
Tamam hocam şöyle söyleyeyim isterseniz benim için bu sıcaklıklar normal değil kendi kartımdan biliyorum. Size de görsel atmıştım hatırlarsanız. Sizin içiniz bu şekilde kullanmaya rahat eder mi yoksa ne kadar sıcaklık düşürebilirsem o kadar iyi mi olur?