Çözüldü RX 6650XT sistem oyundayken kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak8495

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650XT OC 8GB|AMD RYZEN 5500|
ASROCK A520M-HVS|
RAM
AGİ 16GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL22
SSD veya HDD modeli
AGI 512GB NVMe M.2 SSD 2100MB Okuma / 1700MB Yazma
Ekran kartı
Sapphire RX 6650 XT Pulse Gaming OC
Anakart
Asrock A520M-HVS
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Merhaba, yaklaşık bir saat önce Forza Horizon 5 oynuyordum ve arka planda Spotify ve klavyenin yazılımı açıktı. Müziği değiştirmek istedim ve oyunu arka plana alıp Spotify'a girdim. Sistem bir anda dondu ama sesler gelmeye devam ediyordu yaklaşık 10 saniye sonra sesler kesildi. Kasaya baktığımda SSD ışığı takılı kalmıştı sürekli yanıyordu bende güç düğmesine basılı tutup sistemi kapattım tekrar açmak istediğimde yaklaşık 10 defa güç tuşuna bastım anca açıldı. OCCT üzerinden Power testi yaptım yaklaşık 30 dakika kadar ve kapanmadı az önce HD tune ile SSD error scan yaptım yine nafile. Ayrıca gün içinde oyunlarda 1 dakika civarı donuyor sonrasında düzeliyordu. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Galiba 3 gün önce yaptığım 25.5.1 güncellemesi yüzünden sorun oluyor. DDU ile silip 25.3.1 sürümüne geçiş yaptım ve şuanlık sorun yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…