Çözüldü RX 6650XT sistemde görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canipcan11

Centipat
Daha fazla  
RAM
4x8 3200 mhz xpg
SSD veya HDD modeli
M2 256 gb sistem için
Ekran kartı
Asus rx6650xt 8 gb
Anakart
Msı b450 gaming plus ve gıgbayte a320
İşlemci
R 5 2600 ve R 5 5600x
Eve geldigimde PC çalışıyor bir şekilde ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor BIOS sıfırladım anakart degişti işlemci degişti RAM'ler degişti ekran kartını çıkardım denedim yine olmadı. Monitör dednedim TV'ye bagladım ama hiçbir şekilde tepki yok sinyal vermiyor monitöre.

Çözüm
PSU start alıyorsa eğer en kötü BIOS ekranını görmeniz lazım. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Uzay montaj deneyip sonucu bildirir misin?

Sorun çözüldü. Tamirci ekran kartı sağlam demişti, sorun ondan kaynaklıymış. Ekran kartı değişimi ile düzeldi.
Eve geldigimde PC çalışıyor bir şekilde ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor BIOS sıfırladım anakart degişti işlemci degişti RAM'ler degişti ekran kartını çıkardım denedim yine olmadı. Monitör dednedim TV'ye bagladım ama hiçbir şekilde tepki yok sinyal vermiyor monitöre.

Tek RAM ile çalıştırmayı dene. Bilgisayarı çalıştırmadan önce monitörün açık durumda olsun.

Biosu tekrar güncelle, fabrika halinde R5 5600x' de görüntü alamazsınız.

Bi de Ram'leri tek tek deneyin.

PSU start alıyorsa eğer en kötü BIOS ekranını görmeniz lazım. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Uzay montaj deneyip sonucu bildirir misin?

Sorun çözüldü. Tamirci ekran kartı sağlam demişti, sorun ondan kaynaklıymış. Ekran kartı değişimi ile düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı