RX 6650XT sistemde HDMI ile monitör bağlantısında görüntü gelmiyor

metixve

Decapat
Daha fazla  
Sistemi yeni aldım. İcine SSD ve ekran kartını taktiktan sonra ilk açılışı yaptım. HDMI ile bağlıydı kasaya. Monitör açıldığında desteklenmiyor yazıyordu. Monitörüm 75Hz Acer 2 HDMI 2 VGA var. Sorun sizce ne olabilir? Anakarta HDMI bağladığımda açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yeni aldım. İcine SSD ve ekran kartını taktiktan sonra ilk açılışı yaptım. HDMI ile bağlıydı kasaya. Monitör açıldığında desteklenmiyor yazıyordu. Monitörüm 75Hz Acer 2 HDMI 2 VGA var. Sorun sizce ne olabilir? Anakarta HDMI bağladığımda açılmıyor.

Monitor ayarlarina girip HDMI olarak seç görüntüyü.

HDMI ekran kartına takılı olduğu halde görüntü gelmiyor mu?

Bir de ekran kartina bağla kabloyu sakin anakarta takma.

HDMI ekran kartına takılı olduğu halde görüntü gelmiyor mu? Ekran kartına takılı olacak anakarta değil.
ekran kartina taktım hocam fakat desteklenmiyor yazdı bende anakarta taktım açılcak mı diye direkt açılmadı

Monitor ayarlarina girip HDMI olarak seç görüntüyü.

Bir de ekran kartina bağla kabloyu sakin anakarta takma.
ekran kartina taktım hocam fakat desteklenmiyor yazdı bende anakarta taktım açılcak mı diye direkt açılmadı.Monitor ayarlarına bakıcam şimdi.

Ekran kartina taktım hocam fakat desteklenmiyor yazdı bende anakarta taktım açılacak mı diye direkt açılmadı.

Ekran kartina taktım hocam fakat desteklenmiyor yazdı bende anakarta taktım açılacak mı diye direkt açılmadı. Monitor ayarlarına bakacağım şimdi.

Muhtemelen monitörden değişmen lazim onun disinda baska yerden yapamazsin zaten aynisini bende yaşadım sonra dvadan DisplayPort'a geçirdim düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı