Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 1 Mart 2023 #1 6650XT şimdi 23.2.2 güncelledim. 22.11.2 performansını vermiyor. Geri mi döneceğim o sürücüye?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2023 #2 Biraz daha detaylandırman lazım durumu. Hangi oyunda vermiyor, nasıl bir performans alıyordun şimdi ne oldu vb.
Biraz daha detaylandırman lazım durumu. Hangi oyunda vermiyor, nasıl bir performans alıyordun şimdi ne oldu vb.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 1 Mart 2023 #3 kino dedi: Biraz daha detaylandırman lazım durumu. Hangi oyunda vermiyor, nasıl bir performans alıyordun şimdi ne oldu vb. Genişletmek için tıkla... GTA 5 oynarken kasmiyordu eski sürücü de şimdi kasıyor mesela.
kino dedi: Biraz daha detaylandırman lazım durumu. Hangi oyunda vermiyor, nasıl bir performans alıyordun şimdi ne oldu vb. Genişletmek için tıkla... GTA 5 oynarken kasmiyordu eski sürücü de şimdi kasıyor mesela.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2023 #4 Exsa dedi: GTA 5 oynarken kasmiyordu eski sürücü de şimdi kasıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre oynadın? İlk başlarda düşüşler varsa normaldir, sonradan düzelmesi gerekir.
Exsa dedi: GTA 5 oynarken kasmiyordu eski sürücü de şimdi kasıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre oynadın? İlk başlarda düşüşler varsa normaldir, sonradan düzelmesi gerekir.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 1 Mart 2023 #5 kino dedi: Ne kadar süre oynadın? İlk başlarda düşüşler varsa normaldir, sonradan düzelmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... 5dk oynadım.Sonra sinirlendim kapattım PC'yi fişini çektim biraz sakinlessin.
kino dedi: Ne kadar süre oynadın? İlk başlarda düşüşler varsa normaldir, sonradan düzelmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... 5dk oynadım.Sonra sinirlendim kapattım PC'yi fişini çektim biraz sakinlessin.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2023 #6 Exsa dedi: 5dk oynadım. Genişletmek için tıkla... Biraz daha oyna. İlk sürücü geçişinde neredeyse tüm oyunlarda bir DX ayarlarması başlar.
Exsa dedi: 5dk oynadım. Genişletmek için tıkla... Biraz daha oyna. İlk sürücü geçişinde neredeyse tüm oyunlarda bir DX ayarlarması başlar.
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 1 Mart 2023 #7 FPS değerinizi ölçebilir misiniz? (istememin sebebi bende GTA 5'te 165FPS üstüne çıkınca kasıyordu belki FPS sabitleyerek sorunu çözebiliriz.)
FPS değerinizi ölçebilir misiniz? (istememin sebebi bende GTA 5'te 165FPS üstüne çıkınca kasıyordu belki FPS sabitleyerek sorunu çözebiliriz.)
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 1 Mart 2023 #8 woryxie dedi: FPS değerinizi ölçebilir misiniz? (istememin sebebi bende GTA 5'te 165FPS üstüne çıkınca kasıyordu belki FPS sabitleyerek sorunu çözebiliriz.) Genişletmek için tıkla... 100FPS sabitlı 98 olunca kasıyor. kino dedi: Biraz daha oyna. İlk sürücü geçişinde neredeyse tüm oyunlarda bir DX ayarlarması başlar. Genişletmek için tıkla... Ben şuan PC fişini çektim yarın oynasam olmaz mı biraz kafa dinlesin PC.
woryxie dedi: FPS değerinizi ölçebilir misiniz? (istememin sebebi bende GTA 5'te 165FPS üstüne çıkınca kasıyordu belki FPS sabitleyerek sorunu çözebiliriz.) Genişletmek için tıkla... 100FPS sabitlı 98 olunca kasıyor. kino dedi: Biraz daha oyna. İlk sürücü geçişinde neredeyse tüm oyunlarda bir DX ayarlarması başlar. Genişletmek için tıkla... Ben şuan PC fişini çektim yarın oynasam olmaz mı biraz kafa dinlesin PC.
Ensar Furkan yaşar Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #9 Exsa dedi: 100FPS sabitlı 98 olunca kasıyor. Ben şuan PC fişini çektim yarın oynasam olmaz mı biraz kafa dinlesin PC. Genişletmek için tıkla... Kasıyor dan kastın ne senin 30 FPS Alsan bile iyi aga daha ne istiyon kaç TL verdin sisteme
Exsa dedi: 100FPS sabitlı 98 olunca kasıyor. Ben şuan PC fişini çektim yarın oynasam olmaz mı biraz kafa dinlesin PC. Genişletmek için tıkla... Kasıyor dan kastın ne senin 30 FPS Alsan bile iyi aga daha ne istiyon kaç TL verdin sisteme
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2023 #10 Exsa dedi: 100FPS sabitlı 98 olunca kasıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde kasmaz ama minimum FPS o esnada düşüyorsa olabilir buna da dediğim sürücü geçişlerinden esnasında DX kontrolü sebep olabilir. Yarın biraz daha oyna olmazsa farklı çözüm ararız.
Exsa dedi: 100FPS sabitlı 98 olunca kasıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde kasmaz ama minimum FPS o esnada düşüyorsa olabilir buna da dediğim sürücü geçişlerinden esnasında DX kontrolü sebep olabilir. Yarın biraz daha oyna olmazsa farklı çözüm ararız.