RX 6650XT sürücü güncelledikten sonra performans düşüşü

• Konuyu başlatan Exsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 733
Anakart kırmızı ışık yakıyorsa bunun monitör ile alakası yoktur, sistemin donuyor. Onun için de Olay Görüntüleyicisi'ne ya da Minidump klasöründeki dosyalara bak illa bu esnada bir şey bırakmıştır.

Minidump varsa ayrı yerde konu aç, ben okumayı pek bilmiyorum onu. Artık RAM mi sapıtıyor, PSU mu yoksa başka bir şey mi vardır bir sıkıntı.

Sistem de sıkıntı varsa kasa'dan ses gelmez mi neden monitör den geliyor peki?

Kasa ne yapacak alarm mı çalacak? Bir daha yaşandığında monitörü prizden çek, geri tak değişmiyorsa ve ses etmeye devam ediyorsa evet %100 kasadan.
Tamam deneyeceğim teşekkürler.

Kasa ne yapacak alarm mı çalacak? Bir daha yaşandığında monitörü prizden çek, geri tak değişmiyorsa %100 kasadan. Sistemi yeniden başlattığında düzelmesi de bu yüzden.
Hocam olduğunda PC reset tuşuna bastım düzeldi ama bunu da not düşelim.

Hocam olduğunda PC reset tuşuna bastım düzeldi ama bunu da not düşelim.

Tamam sistem donuyor, donduğu esnada da hangi ses varsa takılmaya başlıyor, ki bu da arka planda çalan müzik, oyun sesi falan olur.

Senin donanım sebepli bir donma var bana eski uyduruk güç kaynağımla 2 kere olmuştu. Ama pekala başka bir donanım da sebep olabilir.

Tamam sistem donuyor, donduğu esnada da hangi ses varsa takılmaya başlıyor, ki bu da arka planda çalan müzik, oyun sesi falan olur.

Senin donanım sebepli bir donma var bana eski uyduruk güç kaynağımla 2 kere olmuştu. Ama pekala başka bir donanım da sebep olabilir.
Sistem:
12400F
6650XT.
Team mp33 pro
Tuf gaming alliance 2*8gb ram
FSP Hyper 80+pro 650W
Kalitesiz bir şey yok ama attığın linklere bakacağım hangi parçadan olduğunu da artık bir şekilde anlarız.

Sistem:
12400F
6650XT.
Team mp33 pro
Tuf gaming alliance 2*8gb ram
FSP Hyper 80+pro 650W
Kalitesiz bir şey yok ama attığın linklere bakacağım hangi parçadan olduğunu da artık bir şekilde anlarız.

Belli olmaz. Sorsan benim de eski RAM'ler kaliteliydi ama overclocktan yalnızca 1 ay sonra patladı. Diyeceksin OC yapmışsın ama şu andakiler 13 aydır overclocklu ve gram sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı