Wrexyz
Hectopat
3060 Ti seviyesine gelir demedim ama kısılmış olduğu için 6600 XT - 6650 XT kısmına getirebilirsin, OC kısmında pek bilgim yok ama bunu biliyorum ve birçok kişi debilir. 10K sistemlerde kullanılırken R5 5500 takıyorlardı ve o sistemlerde kullanılmasının zararını anlayamadım tam olarak. Hem DDR4, hem de DDR5 için Intel'in çöp olduğunu da hatırlatalım. Aşırı mantıksız bir yönelimdir Intel'e yönelmek. Onu burada uzun uzun konuşmayalım istersen.RTX 3060'ın altında demek de cahilliktir. Direkt dengidir 3060'ın RX 6600. Bilmediğiniz konularda emin olmadan konuşmayın.
3060 ile 6600 üreticilerin denk olarak piyasa sürdüğü kartlar evet. 3060 genel performans olarak bir tık daha önde. Aynı sınıfta olan her kart denk olmuyor. Bu normal bir şey zaten. Emin olmadan konuşmak derken?
The GPU benchmarks hierarchy 2025: Ten years of graphics card hardware tested and ranked
We've run hundreds of GPU benchmarks on Nvidia, AMD, and Intel graphics cards and ranked them in our comprehensive hierarchy, with over 80 GPUs tested.
Radeon RX 6600 vs GeForce RTX 3060
We compare the Radeon RX 6600 against the GeForce RTX 3060 across a wide set of games and benchmarks to help you choose which you should get.
Konu fazla uzadı demek istediğim şeyi anladınız. İyi akşamlar.
Benim demek istediğim şey, 20000 TL verip, AM5 kullanan birini 6600 kesmez. Beni tatmin etmezdi şahsen. Arkadaşında net bir bütçesi yok sanırım. Daha iyi bir şeyler bulunabilir, dönüş yaparsa.