RX 6700 ekran kartına Rampage 600W PSU yeter mi?

PSU modeli yukarıda, 600W 80 Plus Rampage marka. Ayrıca bir şey sormak istiyorum sıvı soğutmalar ekran kartı kadar güç harcıyor dediniz yani 100W civarı harcar mı? Düzeltme: Baktım şimdi de bir sıvı soğutma maksimum 20W harcar.
AMD'nin sitesinde minimum 600W istiyor, sıvı soğutma falan takacaksan 600W yetmeyebilir, Rampage ise 700W bile yetmez.

Arkadaşınız sıvı soğutmayı düzgün takamadıysa işlemci aşırı ısındığından performans kaybı yaşamış olabilir.

Sıcaklıklar normal, büyük ihtimalle sıradan bir AMD ekran kartı sorunu yüzünden (WattMan, driver sorunları) sorun çıkartıyor. Düşük ihtimal de olsa sıvı soğutmada, PSU da sorun olabilir diye düşünüyorum.

Sıcaklıklar normal, büyük ihtimalle sıradan bir AMD ekran kartı sorunu yüzünden (WattMan, driver sorunları) sorun çıkartıyor. Düşük ihtimal de olsa sıvı soğutmada, PSU da sorun olabilir diye düşünüyorum.
Eğer Wattman ya da driver sebebiyle bir sıkıntı yaşıyorsa bir önceki driverlara dönüp güç tüketimini azaltarak yeniden deneyebilir. Yine de fps'in 700'den 150'ye düşmesi normal değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı