RX 6700 R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
10830
Evet ekran kartı için Tebilon'dan almayı düşünüyorum herkes güvenilir diyor.
Güvenilir hocam.
Alacağınız ürününde garantisi vardır.

Güvenilir hocam.
Alacağınız ürününde garantisi vardır.

Tamam hocam teşekkür ederim umarım sıkıntısız bir kart la uzun ömür mutlu olurum RTX 3060 ile büyük fark var arasında 3060 Ti'a da o kadar para biriktiremem en azından AMD ile saf gücü yakalamak istiyorum umarım bela olmaz WattMan.

Tamam hocam teşekkür ederim umarım sıkıntısız bir kart la uzun ömür mutlu olurum RTX 3060 ile büyük fark var arasında 3060 Ti'a da o kadar para biriktiremem en azından AMD ile saf gücü yakalamak istiyorum umarım bela olmaz WattMan.
Umarım hocam bol şans. Hayırlı olsun bu arada.

Bela olacak bir durum yok. 6000 serisinden wattman hatası düzeltildi sözü tamamen doğru. 3 farklı 6000 serisi kart kullandım CV550 PSU ve birbirinden farklı 2 RAM'le 1 kere bile wattman almadım.

Hocam sizde RX 6700 kullanıyosunuz sisteminiz öyle gözüküyor WattMan yiyor musunuz ne sıklıkla yiyosunuz düzeltebiliyor musunuz hiç AMD kullanmadım bu güne kadar.

Kingsotn 2x8 3200MHz yapacağım şu an elimde birisi Kingston 3200MHz olarak var ama diğer RAM'im eski 2133 MHz onu da 3200MHz aynı RAM'i almayı düşünüyorum ekran kartını aldıktan sonra 2. RAM'i alamazsam 2133'ü çıkartırım hata yemektense.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sadece 1 kere zoom yüzünden Wattman yedim, onda da MPO kapatınca sorun kalmadı. Az bir CW var ama o da fan sesinden biraz yüksek. Bu yüzden rahatsız etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı