RX 6700 sistem nasıl?

Kerim_Cn

Centipat
Daha fazla  
Denk fiyattan 4060 lısı var. Düz oyuncu, teknoloji ile işin yok ise alınır. Yalnız şu Gençer in AGI sevdası beni deli ediyor.

Denk fiyattan 4060 lısı var. Düz oyuncu, teknoloji ile işin yok ise alınır. Yalnız şu gençer in agı sevdası beni deli ediyor.

Geç cevap verdiğim için özr ama.
4060 ekran kartı 8 GB VRAM'i var ben 2K bir monitör almayı düşünüyorum 8 GB VRAM biraz sıkıntı yaratabilir şimdiki oyunlarda sıkıntı yaratabilir bir de bir tık bütçe sıkıntım var.

Geç cevap verdiğim için özr ama.
4060 ekran kartı 8 GB VRAM'i var ben 2K bir monitör almayı düşünüyorum 8 GB VRAM biraz sıkıntı yaratabilir şimdiki oyunlarda sıkıntı yaratabilir bir de bir tık bütçe sıkıntım var.
6700 10GB olsa ne olacak ki, 2K kartı değil bir kere giriş seviyesi. İlerde sen yine daha güçlü bir kart almak zorunda kalacaksın. VRAM e aldanma. O zaman 6700-4060 yerine 3060 12GB tercih edelim değil mi?

6700 10GB olsa ne olacak ki, 2K kartı değil bir kere giriş seviyesi. İleride sen yine daha güçlü bir kart almak zorunda kalacaksın. VRAM'e aldanma. O zaman 6700-4060 yerine 3060 12 GB tercih edelim değil mi?

Senin dediğin konuda doğru ama videolardan izledim kadarıyla.
RX 6700 performans olarak hemen hemene 4060 denk ben de hem bütçe sıkıntım var bana daha mantıklı geliyor eş değer kart biraz az fiyata 10 GB VRAM var AMD'den şansımı oynamak istiyorum senin yorumunda bana karımda biraz daha yardımcı oluyor başka yorumun var mıdır kankam.

Senin dediğin konuda doğru ama videolardan izledim kadarıyla.
RX 6700 performans olarak hemen hemene 4060 denk ben de hem bütçe sıkıntım var bana daha mantıklı geliyor eş değer kart biraz az fiyata 10 GB VRAM var AMD'den şansımı oynamak istiyorum senin yorumunda bana karımda biraz daha yardımcı oluyor başka yorumun var mıdır kankam.
Açıkcası eski nesil bir karta hazır sistemin içinde olsa bile bu kadar para vermezdim ben.

ve dediğim gibi bütçe sıkıntım var
Ve ilerde ekrankartını satıp
bir üst model olan rx 6700 xt almayı pilanlıyorum
Sence mantıklımı

tabi üstüne para ekliyip

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı