RX 6700 sistemde GTA V 80-70 FPS arası normal mi?

Daha fazla  
Gece vakitleri 75-85 arasında oynuyorum oyunu. Ama sabah vakitleri FPS değerim hep üç haneli. Sanırım bu sorun Ryzen işlemcilerden kaynaklı diye bir makale okumuştum, yabancı kaynaklar da hep böyle söylüyor. GTA 5'te gece vakitleri, Ryzen işlemcilerde FPS düşüşü meydana geliyormuş, direkt akşam ve gece vakitleri meydana geliyor bu FPS düşüşleri. Rage MP'de bir roleplay sunucusunda oynuyorum bu arada.
  • Ryzen 5 5600 (SE 214XT var, 65 derece sıcaklıklardayım, sıcaklıklarda sorun yok.)
  • 16 GB RAM DDR4 3800MHz CL18
  • Sapphire Pulse Radeon RX 6700 (69-70 derece arası sıcaklık, ısınma yok.)
  • Gigabyte B450M K
  • Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece vakitleri 75-85 arasında oynuyorum oyunu. Ama sabah vakitleri FPS değerim hep üç haneli. Sanırım bu sorun Ryzen işlemcilerden kaynaklı diye bir makale okumuştum, yabancı kaynaklar da hep böyle söylüyor. GTA 5'te gece vakitleri, Ryzen işlemcilerde FPS düşüşü meydana geliyormuş, direkt akşam ve gece vakitleri meydana geliyor bu FPS düşüşleri. Rage MP'de bir roleplay sunucusunda oynuyorum bu arada.
  • Ryzen 5 5600 (SE 214XT var, 65 derece sıcaklıklardayım, sıcaklıklarda sorun yok.)
  • 16 GB RAM DDR4 3800MHz CL18
  • Sapphire Pulse Radeon RX 6700 (69-70 derece arası sıcaklık, ısınma yok.)
  • Gigabyte B450M K
  • Windows 11 kullanıyorum.
Sadece gece böyleyse o normal. Optimizasyon sorunu var, AMD sistemlerde oluyor bir tek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı