RX 6700 sisteme R5 3600 satıp R5 5600 almak mantıklı mı?

Makaleler
6
Yer
Konak / İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektronik teknisyeni
RAM
G.Skill 2+8/16GB 3200 MHz
Anakart
ASUS Prime B350 Plus
Arkadaşlar merhaba. Bu sisteme değer mi sizce? Oyun pek oynamam ama oynayayım artık diyorum. FPS oyunları ile işim olmaz. Daha çok hikayeli oyunlar.

Facebook'ta da mı satıyorlar?

Evet hocam bazı bilindik Facebook grupları var 2.el bilgisayar parçaları alım-satım yapılan. Referans olmasın diye isim vermiyorum ancak biraz araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Büyük YouTube kanallarının grupları da var. Referanslı üyelerden alışveriş yapınız ve mutlaka alışveriş öncesi referansların var mı gibisinden sorun gerekirse grupta soru sorarak arkadaşla önceden ticaret yapmış kişilerden bilgi alın.

Evet hocam bazı bilindik Facebook grupları var 2.el bilgisayar parçaları alım-satım yapılan. Referans olmasın diye isim vermiyorum ancak biraz araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Büyük YouTube kanallarının grupları da var. Referanslı üyelerden alışveriş yapınız ve mutlaka alışveriş öncesi referansların var mı gibisinden sorun gerekirse grupta soru sorarak arkadaşla önceden ticaret yapmış kişilerden bilgi alın.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Kesinlikle bir değişim yaşarsınız. Hatta alabiliyorsanız 5600X bakın. Lakin yanında kule tipi bir fan da alın. Ben 5600 ile stok soğutucu ile zor idare ediyorum.
4 bakır borulu soğutucu var yeterli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı