E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 RAM GSKİLL RipjawsV 8x2 16 GB Ram 3200MHz SSD veya HDD modeli Kingston SNV2S500G Ekran kartı Sapphire RX 6700 Pulse Anakart Gigabyte A520M K V2 İşlemci Ryzen 5 5500 Arkadaşlar merhaba CS2'de 150 - 200 FPS alıyorum ve arkadaşlarımın sistemi benden kötü olmasına rağmen benden 2 kat fazla FPS alıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba CS2'de 150 - 200 FPS alıyorum ve arkadaşlarımın sistemi benden kötü olmasına rağmen benden 2 kat fazla FPS alıyorlar.
Çözüm N N NodYett 4 Temmuz 2024 Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz
Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #21 Hocam oyunda donma yaşatmıyorsa boşuna silip yüklemeyin İki farklı değer şüpheye soktu şimdi Artı 0 Eksi
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #22 NodYett dedi: Hocam oyunda donma yaşatmıyorsa boşuna silip yüklemeyin. İki farklı değer şüpheye soktu şimdi. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolardada FPS'i 2 katına çıkarıyor bu ayar. Artı 0 Eksi
NodYett dedi: Hocam oyunda donma yaşatmıyorsa boşuna silip yüklemeyin. İki farklı değer şüpheye soktu şimdi. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolardada FPS'i 2 katına çıkarıyor bu ayar.
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #23 Frame Generation hocam zaten DLSS ama daha kötü halı bu yüzden FPS'de artış oluyor Artı 0 Eksi
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #24 NodYett dedi: Frame Generation hocam zaten DLSS ama daha kötü halı bu yüzden FPS'de artış oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoda 1:09 dakikaya bakar mısın anlatmak istediğim bu. Artı 0 Eksi
NodYett dedi: Frame Generation hocam zaten DLSS ama daha kötü halı bu yüzden FPS'de artış oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoda 1:09 dakikaya bakar mısın anlatmak istediğim bu.
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #25 Hocam afmf (Frame generation) AMD nin dlss i olarak düşünebilirsin İkimizde aynı şeyi söylüyoruz sadece sen uygulamadaki adını ben ise genel olarak anılan adını söylüyorum Artı 0 Eksi
Hocam afmf (Frame generation) AMD nin dlss i olarak düşünebilirsin İkimizde aynı şeyi söylüyoruz sadece sen uygulamadaki adını ben ise genel olarak anılan adını söylüyorum
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #26 NodYett dedi: Hocam AFMF (Frame Generation) AMD'nin DLSS'i olarak düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun hocam. Artı 0 Eksi
NodYett dedi: Hocam AFMF (Frame Generation) AMD'nin DLSS'i olarak düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun hocam.
K Kambala06 Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #27 NodYett dedi: Hocam internetteki oyun test videolarında Low ayarlarda Max 250 ortalama 130-150 FPS gösteriyoaynısını yaptım sonuç yine aynı. Genişletmek için tıkla... emin28 dedi: Tamam sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Bu değerleri rekabetçide mi alıyorsun ölüm maçında mı eğer ölüm maçında alıyorsan çok normal o FPS değerleri. Artı 0 Eksi
NodYett dedi: Hocam internetteki oyun test videolarında Low ayarlarda Max 250 ortalama 130-150 FPS gösteriyoaynısını yaptım sonuç yine aynı. Genişletmek için tıkla... emin28 dedi: Tamam sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Bu değerleri rekabetçide mi alıyorsun ölüm maçında mı eğer ölüm maçında alıyorsan çok normal o FPS değerleri.
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #28 Kambala06 dedi: Bu değerleri rekabetçide mi alıyorsun ölüm maçında mı eğer ölüm maçında alıyorsan çok normal o FPS değerleri. Genişletmek için tıkla... Rekabetçide alıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Kambala06 dedi: Bu değerleri rekabetçide mi alıyorsun ölüm maçında mı eğer ölüm maçında alıyorsan çok normal o FPS değerleri. Genişletmek için tıkla... Rekabetçide alıyorum hocam.
K Kambala06 Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #29 emin28 dedi: Rekabetçide alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Rekabet ise harbi sıkıntı olabilir hocam çünkü ben RX580 R5 2600 ile 150 200 arası alıyordum low ayarlarda rekoda Artı 0 Eksi
emin28 dedi: Rekabetçide alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Rekabet ise harbi sıkıntı olabilir hocam çünkü ben RX580 R5 2600 ile 150 200 arası alıyordum low ayarlarda rekoda
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #30 Kambala06 dedi: Rekabet ise harbi sıkıntı olabilir hocam çünkü ben RX580 R5 2600 ile 150 200 arası alıyordum Low ayarlarda rekoda. Genişletmek için tıkla... Şu an oyunu silip yüklüyorum gelişmeleri yazacağım. Artı 0 Eksi
Kambala06 dedi: Rekabet ise harbi sıkıntı olabilir hocam çünkü ben RX580 R5 2600 ile 150 200 arası alıyordum Low ayarlarda rekoda. Genişletmek için tıkla... Şu an oyunu silip yüklüyorum gelişmeleri yazacağım.