Çözüldü RX 6700 ve R5 5500 sistem ile CS2'de FPS düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

emin28

Centipat
Daha fazla  
RAM
GSKİLL RipjawsV 8x2 16 GB Ram 3200MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston SNV2S500G
Ekran kartı
Sapphire RX 6700 Pulse
Anakart
Gigabyte A520M K V2
İşlemci
Ryzen 5 5500
Arkadaşlar merhaba CS2'de 150 - 200 FPS alıyorum ve arkadaşlarımın sistemi benden kötü olmasına rağmen benden 2 kat fazla FPS alıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi.

Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz
Ve hocam arkadaşınızın sisteminin doğru olduğuna emin misiniz çünkü R3 3100+1650 Super CS test videolarında 200-210 arasında alıyor CS2 de daha da düşük olacağını hesap edersek arkadaşınız bilgisayarı uçağa çevirmiş diyebiliriz.

Ve hocam arkadaşınızın sisteminin doğru olduğuna emin misiniz çünkü R3 3100+1650 Super CS test videolarında 170 180 arasında alıyor CS2 de daha da düşük olacağını hesap edersek arkadaşınız bilgisayarı uçağa çevirmiş diyebiliriz.

Eminim doğru sistem.

Ve hocam arkadaşınızın sisteminin doğru olduğuna emin misiniz çünkü R3 3100+1650 Super CS test videolarında 200-210 arasında alıyor CS2 de daha da düşük olacağını hesap edersek arkadaşınız bilgisayarı uçağa çevirmiş diyebiliriz.

Garip olan durum şu CS test videolarında benim sistemimden düşük olan sistemler bile 350+ FPS alıyor. Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı