E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 RAM GSKİLL RipjawsV 8x2 16 GB Ram 3200MHz SSD veya HDD modeli Kingston SNV2S500G Ekran kartı Sapphire RX 6700 Pulse Anakart Gigabyte A520M K V2 İşlemci Ryzen 5 5500 Arkadaşlar merhaba CS2'de 150 - 200 FPS alıyorum ve arkadaşlarımın sistemi benden kötü olmasına rağmen benden 2 kat fazla FPS alıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba CS2'de 150 - 200 FPS alıyorum ve arkadaşlarımın sistemi benden kötü olmasına rağmen benden 2 kat fazla FPS alıyorlar.
Çözüm N N NodYett 4 Temmuz 2024 Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz
Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #41 emin28 dedi: Hocam orta ayarlarda GPU ve CPU kullanımı %50 bu normal mi peki. Genişletmek için tıkla... Oda normal çünkü oyun tamamını isteyecek bir güç harcamıyor çözünürlük ile ayarları yükseltirseniz onlarda yükselecektir. Artı 0 Eksi
emin28 dedi: Hocam orta ayarlarda GPU ve CPU kullanımı %50 bu normal mi peki. Genişletmek için tıkla... Oda normal çünkü oyun tamamını isteyecek bir güç harcamıyor çözünürlük ile ayarları yükseltirseniz onlarda yükselecektir.
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #42 NodYett dedi: Oda normal çünkü oyun tamamını isteyecek bir güç harcamıyor çözünürlük ile ayarları yükseltirseniz onlarda yükselecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam AFMF'yi açarken oynuyorum oyun 130 120 FPS'de bile çok akıcı monitor 180 Hz olmasına rağmen. NodYett dedi: Hocam şu an normal FPS değerlerine sahipsiniz. Normal maçtaki FPS değerlerini atabilir misiz. Genişletmek için tıkla... Hocam düzledi gibi ortalama 220 230 FPS alıyorum 1280x960 Low ayarlarda Dust 2 rekabetçide. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
NodYett dedi: Oda normal çünkü oyun tamamını isteyecek bir güç harcamıyor çözünürlük ile ayarları yükseltirseniz onlarda yükselecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam AFMF'yi açarken oynuyorum oyun 130 120 FPS'de bile çok akıcı monitor 180 Hz olmasına rağmen. NodYett dedi: Hocam şu an normal FPS değerlerine sahipsiniz. Normal maçtaki FPS değerlerini atabilir misiz. Genişletmek için tıkla... Hocam düzledi gibi ortalama 220 230 FPS alıyorum 1280x960 Low ayarlarda Dust 2 rekabetçide.
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #43 Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam başta da söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş, silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz
KS KS E emin28 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #44 NodYett dedi: Hocam baştada söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
NodYett dedi: Hocam baştada söylediğim gibi uygulama ayarları bozukmuş silip yükleyince düzeldi. Ek olarak yönetici olarak çalıştırırsanız biraz daha yüksek FPS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.