RX 6700 vs RTX 3060 vs RTX 3050

6750XT kullanıyorum bahsettiğiniz problemleri bende yaşıyorum arada, ama fiyat olarak daha uygun olduğu için AMD tercih ediliyor.
Hocam ben artık pes ettim yavaş yavaş Nvidia'ya geçiyorum çok para çok kalite

Hayır alıcı değilim fakat 2 sistem bulundurmanız saçma.

Niye saçma olsun hocam belki yayın yapiyorum belki evde başka birileri de var olamaz mı yani?

Hocam ben artık pes ettim yavaş yavaş NVIDIA'ya geçiyorum çok para çok kalite.

Niye saçma olsun hocam belki yayın yapiyorum belki evde başka birileri de var olamaz mı yani?

Tabii geçerli nedenleriniz varsa sıkıntı değil. NVIDIA geçmeyi çok istiyorsanız daha güçlü sistem almalısınız. RX 6800'den 3060 geçmek sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Tabii geçerli nedenleriniz varsa sıkıntı değil. NVIDIA geçmeyi çok istiyorsanız daha güçlü sistem almalısınız. RX 6800'den 3060 geçmek sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Benim için değil hocam zaten bende sistemimi değiştiriyorum RTX 4080 4090 civarı dusunuyorum kendime

RTX 3060 tabii ki hem DLSS'i olsun hem RTX'i olsun her türlü tokatlar.
Sağolun hocam ben de öyle düşünüyorum

Benim için değil hocam zaten bende sistemimi değiştiriyorum RTX 4080 4090 civarı dusunuyorum kendime.

Sağ olun hocam ben de öyle düşünüyorum.

2. sistem olarak değil de başkası için alacağım olarak belirtseydiniz. 3060 almak istiyorsanız bu sistem uygundur. ATABERK DOGAN-ECOBOOST/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM (Bütçe varsa Anakart ve işlemci değiştirilebilir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı