Elektronik RX 6700 XT 7700 TL

Kaliteli bir markaların zaten soğutması daha iyi oluyor haliyle ama Sapphire'de sizi üzmez ben kendim kullanıyorum 70 72 dereceyi geçtiğini görmedim henüz en kötü fan hızını %10 artırırsın 60 derecelerde çalışmaya başlıyor kart zaten kullanan insanlar yorum yapsın kullanmayan tecrübesi olmayan insanlar insanları lüften yanıltımasın.
Karıştırıyorsunuz. Kartın soğutması ile ilgili yorum yapan ben değilim, başkası o. Ben sadece önermiyorum dedim. Yanıltıcı bilgi değildir bu. Ayrıca kartı kullanmadığım kanısına nasıl vardınız onu da bilmiyorum.

Kaliteli bir markaların zaten soğutması daha iyi oluyor haliyle ama Sapphire'de sizi üzmez ben kendim kullanıyorum 70 72 dereceyi geçtiğini görmedim henüz en kötü fan hızını %10 artırırsın 60 derecelerde çalışmaya başlıyor kart zaten kullanan insanlar yorum yapsın kullanmayan tecrübesi olmayan insanlar insanları lüften yanıltımasın.
Ben de kullanıcıyım safir sadece amd tarafıyla çalışan iyi bir markadır. Paranız varsa tabiki nitro tavsiye ederim fakat pulse lar da kötü değil. Sizin de dediğiniz gibi fan hızını yüzde 10-20 artırırsanız sıcaklıklar 60 derecelere düşüyor. Stok ayarlarda yüzde 40-50 çalıştığını düşünürsek abartı bir yükseltme olmayacaktır.

Azıcık daha verip bunlarda alınabilir.
Red Devil 6700 XT kullanıyorum. Soğutucu bloğu taş gibi. ARGB 3 pin headerı var ve led lambalarının tasarımı çok yaratıcı. Tavsiye ederim.

Ben de kullanıcıyım safir sadece AMD tarafıyla çalışan iyi bir markadır. Paranız varsa tabii ki Nitro tavsiye ederim fakat Pulse'lar da kötü değil. Sizin de dediğiniz gibi fan hızını yüzde 10-20 artırırsanız sıcaklıklar 60 derecelere düşüyor. Stok ayarlarda yüzde 40-50 çalıştığını düşünürsek abartı bir yükseltme olmayacaktır.

Aynen öyle hocam fan hızını daha da artırırsan 50 derecede bile çalıştırırsın kartı. Maalesef sırf kart sesiz çalışsın diye 1000 devirde fanı çalıştırıp 73 dereceye çıkarmanın da anlamı yok biraz daha artırıp kullanmak en mantıklısıdır bilerek fan hızını düşük yapıyorlar ses yapmasın diye.

Aynen öyle hocam fan hızını daha da artırırsan 50 derecede bile çalıştırırsın kartı. Maalesef sırf kart sesiz çalışsın diye 1000 devirde fanı çalıştırıp 73 dereceye çıkarmanın da anlamı yok biraz daha artırıp kullanmak en mantıklısıdır bilerek fan hızını düşük yapıyorlar ses yapmasın diye.
Hocam ben onu da denedim ama tavsiye etmiyorum 3000 devir üzerinde ses seviyesine tahammül edemedim. AMD Adrenalin üzerinden fanları 1800-2200 arası çalışacak şekilde ayarladım ama ben 70 dereceleri oyununa göre görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı