Yaş 30+1 piyasada AMD diye bir GPU üreticisi yokken başladım bu işlere, ilk kartlarımdan biri ATI 9550 256mb idi yani buradaki genç arkadaşların yaşından fazla AMD kart kullanmışlığım vardır. Özetle AMD bu işi beceremiyor kardeşim yazılım konusunda adamlar aşırı vasat. En son RX6600 XT kullandım kart elime geçtiği gibi DDU ile temiz driver kurdum ama sonuç yine hüsran akşam üstü siyah ekranlar, çökmeler hatta sorunlar ileri gitmiş komple driver silindi rezilliğe gel. Kartta donanımsal hiç bir sorun yok bu arada zaten az çok donanımdan anlayan insan bunun yazılım sorunu olduğunu bilir ama buradaki ordinaryus prof. donanım uzmanı arkadaşlar kartında sorun vardır demesin diye bu açıklamayı yaptım. Velhasıl aynı sisteme 2 gün sonra RTX3060 aldım ne bir sorun, ne bir sıkıntı tertemiz kafa rahat oyun deneyimi.
Vay driver gelmiş hemen DDU ya koşayım, aman siyah ekran yedim, yok efendim oyun çöktü, aha wattman yedik gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorsanız AMD GPU dan uzak durun.
Ayrıca bu DDU saçmalığı da AMD GPU lar ile beraber girdi hayatımıza. AMD o kadar rezil bir firma ki kendi yazılım aracı driverı tertemiz silemediği için böyle 3.parti programlar geliştirildi hatta AMD resmi olarak kullanılmasını bile önermişti.
Çoluk çocuğun F/P kankaaa, AMD yazılım sorunlarını çözdü panpaa gibi bilgisizce işkembeden yorumlarına kanmayın, AMD pişmanlıktır.