Elektronik RX 6700 XT 8800 TL

Alakasız ama RX 6750 XT kullanıyorum hiç çökmedi bir kez galiba sürücü problemi yaşadım onda da DDU ile temizleyip yeni sürücü indirdim sorunsuz kullanıyorum. Tabii herkes benim gibi şanslı olmayabilir ama 6000 serisinde hatalar çok minimal edilmiş olarak görüyorum ve okuyorum.
Yok arkadaşın sorunun Amd ile alakası olduğunu sanmıyorum ben şahsen. Ayrıca 2 driver önce Nvidia nın hatalı bir driver ı çıktı ışıklandırma ve gölgelendirmede bazı oyun ve uygulamalarda sorun çıkaran yani hatalı driver olabilir.

İade ettim hocam çoktan bile inşallah yarın ASUS TUF RTX 3060 Ti alacağım :)
Güle güle kullanın.

RX 6000 serisini bilmem de RX 570’im vardı coilwhine dan tut ısısından tut wattmanından her şeyine oyun oynamak stres oluyordu benim için valla o zamanlardan beri nvidia kartlar gözümde her zaman daha sorunsuzlar.

Yaş 30+1 piyasada AMD diye bir GPU üreticisi yokken başladım bu işlere, ilk kartlarımdan biri ATI 9550 256mb idi yani buradaki genç arkadaşların yaşından fazla AMD kart kullanmışlığım vardır. Özetle AMD bu işi beceremiyor kardeşim yazılım konusunda adamlar aşırı vasat. En son RX6600 XT kullandım kart elime geçtiği gibi DDU ile temiz driver kurdum ama sonuç yine hüsran akşam üstü siyah ekranlar, çökmeler hatta sorunlar ileri gitmiş komple driver silindi rezilliğe gel. Kartta donanımsal hiç bir sorun yok bu arada zaten az çok donanımdan anlayan insan bunun yazılım sorunu olduğunu bilir ama buradaki ordinaryus prof. donanım uzmanı arkadaşlar kartında sorun vardır demesin diye bu açıklamayı yaptım. Velhasıl aynı sisteme 2 gün sonra RTX3060 aldım ne bir sorun, ne bir sıkıntı tertemiz kafa rahat oyun deneyimi.

Vay driver gelmiş hemen DDU ya koşayım, aman siyah ekran yedim, yok efendim oyun çöktü, aha wattman yedik gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorsanız AMD GPU dan uzak durun.

Ayrıca bu DDU saçmalığı da AMD GPU lar ile beraber girdi hayatımıza. AMD o kadar rezil bir firma ki kendi yazılım aracı driverı tertemiz silemediği için böyle 3.parti programlar geliştirildi hatta AMD resmi olarak kullanılmasını bile önermişti.

Çoluk çocuğun F/P kankaaa, AMD yazılım sorunlarını çözdü panpaa gibi bilgisizce işkembeden yorumlarına kanmayın, AMD pişmanlıktır.

Yaş 30+1 piyasada AMD diye bir GPU üreticisi yokken başladım bu işlere, ilk kartlarımdan biri ATI 9550 256mb idi yani buradaki genç arkadaşların yaşından fazla AMD kart kullanmışlığım vardır. Özetle AMD bu işi beceremiyor kardeşim yazılım konusunda adamlar aşırı vasat. En son RX6600 XT kullandım kart elime geçtiği gibi DDU ile temiz driver kurdum ama sonuç yine hüsran akşam üstü siyah ekranlar, çökmeler hatta sorunlar ileri gitmiş komple driver silindi rezilliğe gel. Kartta donanımsal hiç bir sorun yok bu arada zaten az çok donanımdan anlayan insan bunun yazılım sorunu olduğunu bilir ama buradaki ordinaryus prof. donanım uzmanı arkadaşlar kartında sorun vardır demesin diye bu açıklamayı yaptım. Velhasıl aynı sisteme 2 gün sonra RTX3060 aldım ne bir sorun, ne bir sıkıntı tertemiz kafa rahat oyun deneyimi.

Vay driver gelmiş hemen DDU ya koşayım, aman siyah ekran yedim, yok efendim oyun çöktü, aha wattman yedik gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorsanız AMD GPU dan uzak durun.

Ayrıca bu DDU saçmalığı da AMD GPU lar ile beraber girdi hayatımıza. AMD o kadar rezil bir firma ki kendi yazılım aracı driverı tertemiz silemediği için böyle 3.parti programlar geliştirildi hatta AMD resmi olarak kullanılmasını bile önermişti.

Çoluk çocuğun F/P kankaaa, AMD yazılım sorunlarını çözdü panpaa gibi bilgisizce işkembeden yorumlarına kanmayın, AMD pişmanlıktır.
Yorumlarınıza katılmıyorum ama hepsine konu geçmişinde cevap verdiğim için cevap vermiyorum.(driver, WattMan vs. Gibi yorumlarınıza) yaş 44 PC kullanmaya 1995'te otomarsan da staj yaparken başladım askerlik dönüşü Cafe açtım voodoo ekran kartları vardı bilmem bilir misiniz? Sonrasın da ATI-GeForce devam ettim AMD ATI'yi satın aldıktan sonra da işime hangisi geliyorsa kullanmaya devam ettim. Bir Cafe 26 bilgisayar ATI-AMD-NVIDIA tüm ekran kartlarını kullandım muhtelif sorunlar yaşadım ama şu marka böyle bu marka böyle diyemem şimdi hobi olarak PC toplar satarım (para kazanma amaçlı değil sadece eğlence hobi amaçlı) isteyene gerçekten merak eden olursa son 1 sene de sattığım PC ekran kartı ve bilumum donanım ilanlarını da gösterebilirim. Üşenmeden saydım 9 tane AMD kart 2 tane NVIDIA kart satmışım ve geçmişi boş vererek son 1 sene özelinde ne tek bir geri dönüş aldım sattığım ürünlerden ne de bir sorun yaşadım. Kendi kullandığım ürünlerle yaşadığım tek sorun Corsair'in PSU'su fabrikasyon bozuk gelmesi. AMD alın ve aldırın korkmayın haklı olduğunuz bir konuda hakkınızı alırsınız bunu da aklınızdan çıkarmayın.

Aynı yaşta sayılırız, bir tık büyüyüm. :) Kesinlikle katılıyorum. Nvidia konsol optimizasyonu kalitesinde oyun deneyimi yaşatırken, ne kadar amd kullandıysam hep sorun yaşadım. Wattman sorunu falan hiçbir şey. He, nvidia hep sorunsuz değildi, 2005 zamanı 64mb geforce mx440 vardı az çektirmedi bana, tek kötü deneyimim de o nvidia tarafında. Hala unutmamışım kartı bak. 10 fps eksik olsun ama Nvidia olsun.

daha yaşadığı hatanın ekran kart kaynaklı olduğunu bilmiyorsun.dlss için extra para verilen😐🤣 buna karşı ücretsiz fsr yapan hatta bunu nvdiaya kullanıcılarına bile sunan yaptıgı her teknolojiyi hemen hemen nvdia kullanıcıları ile paylaşan evet yazılımsal olarak nvdia kadar olmasada (nvida 2.nesil önceki kartları yavaşlatıyor yavaş yavaş)hataları yinede öyle böyle düzelten düzeltmeye çalışan bir firmaya bu şekilde hakaret etmen hoş değil kardeş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı