Elektronik RX 6700 XT 8800 TL

ASUS Dual RX 6700XT OC modeli.
Kendi yaşadığınız bir problem için koskoca firmaya genelleme yaparak kötü ithamlarda bulunan bir insansınız. Dalga geçilmeye gayet müsait bir durumdan bahsediyoruz burada.

Sakın almayın arkadaşlar AMD kesin ve kesin almayın ben aldığım bana 12 günde çektirmediği kalmadı hemen iade ettim AMD ekran kartları pişmanlıktır resmen AMD ekran kartlarının Hater'ı oldum.

Dostum daha kart eline gelmemiş niye pişmanlıktır diyorsun yani siteye söylesen anlarım ama bu konuda AMD'nin bir suçu yok gibi :D

BIOS'a girmemesi, bir uygulama yükleyince saçma sapan hatalar vermesi 1 2 tane daha bir şey var da haytımda gördüğüm en saçma hatalar.
BIOS'a girmemesinin sebebi multi-monitörden kaynaklanıyor olabilir ya da Fast boot açıktır bunun ekran kartı ile bir alakası yok. Saçma sapan hatalardan kastın ne?

Niye boş boş uzatıyorsunuz ki? NVIDIA'nın AMD'ye göre daha az sorun çıkarttığı belli zaten ekran kartı tarafında, adam kart alıp mağdur olmuşsa direkt markayı kötülemesi doğru değil ama normal olarak böyle konuşur.

Evet ama ekran kartının alakası olmayan konularda bile kartı sorumlu tutması komik duruyor, bende hata aldım ama ASUS kaynaklı hatalar aldım AMD değil bu durumda AMD'yi mi sorumlu tutayım yoksa ASUS'u mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı