Elektronik RX 6700 XT 8800 TL

BIOS'a girmemesinin sebebi multi-monitörden kaynaklanıyor olabilir ya da Fast boot açıktır bunun ekran kartı ile bir alakası yok. Saçma sapan hatalardan kastın ne?

Ekran kartı geldikten sonra böyle hatalar olduysa önceki ekran kartımda olmadıysa bu hata ekran kartının hatasıdır bence bana göre ve Fast boot kapalıydı hocam eminim buna :)

Uygulama yükleyince hata vermesi SSD ile ilgili olabilir mi ya da Windows dosyaları ile.

Yok hocam önceki ekran kartını taktığımda hiçbir hata ile karşılaşmıyorum sadece AMD ekran kartını taktığım da oldu bu hatalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin problem yaşaman eşit değildir herkes yaşayacak.
AMD'de problem yaşaman eşit değildir NVIDIA'da problem yaşamayacaksın.
Teknoloji şans işidir sen şanssızsan biz ne yapalım?
Şöyle bir gerçek var ama, AMD kartlarda sorun yüzdesi daha yüksek.

Aksini iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Kullanmadığım bir kart hakkında kesim hüküm vermem doğru olmaz sonuçta.

Hocam vahiy mi indi size? Nereden biliyorsunuz elime ulaşmadığını önceki mesajları okursanız anlarsınız elime geçip sorun yaşadığımı bilip bilmeden yorum yapmayı çok seviyorsunuz :)

Ekran kartı geldikten sonra böyle hatalar olduysa önceki ekran kartımda olmadıysa bu hata ekran kartının hatasıdır bence bana göre ve Fast boot kapalıydı hocam eminim buna :)

Yok hocam önceki ekran kartını taktığımda hiçbir hata ile karşılaşmıyorum sadece AMD ekran kartını taktığım da oldu bu hatalar.

Peki DDU ile eski sürücüyü silip yeni sürücüyü yüklediniz mi?

Yani gerçekten bende eskiden AMD öneriyordum tam bir F/P ürünü diyordum aldım 3 4 bin TL cebimde kaldı diye sevinirken hatalar üst üste geldi sonradan anladım ki para olduktan sonra 3 4 bin TL daha fazla verip daha iyisiin almak lazımmış.

Aksini iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Kullanmadığım bir kart hakkında kesim hüküm vermem doğru olmaz sonuçta.
Tabii ki ama sadece şans faktörü değil bence, risk faktörü daha yüksek AMD kartlarda. Bundan dolayı da fiyatları daha uygun olabilir, imajını düzeltmeye çalışıyor.

Tabii ki ama sadece şans faktörü değil bence, risk faktörü daha yüksek AMD kartlarda. Bundan dolayı da fiyatları daha uygun olabilir, imajını düzeltmeye çalışıyor.

AMD kartlarda üretici değil de dağıtıcı firmalar önemli kafalarına göre OC yaptıklarında WattMan hatası ile karşılaşıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı