RX 6700 XT alınacak sisteme PSU önerisi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Bilgisayarımı ilk topladığımda dandik Dark kasa almıştım 280TL falandı yanında 600W Dark PSU ile gelmişti. Bugüne kadar hep aynı güç kaynağını kullandım. Şu an bilgisayar işlemci tarafından maksimum 120W civarı kullanıyor, ekran kartı da GTX1060 o yüzden Total'de çok çekmiyor diye PSU patlamadı sanırım. Her neyse yakın zamanda kendime yeni bir ekran kartı ve yeni ekran kartının hakkını versin diye 2K yüksek yenileme hızı bir monitör almak istiyorum. Ekran kartı olarak aklımda RX 6700 XT gibi bir şey almak var zaten aksi taktirde i7 8700 ile az çok aynı performansa sahip işlemcim ile darboğaz yapabilir diye düşünüyorum. Güç kaynağı almadan kotarabilir miyim emin değilim o yüzden işi görecek en ucuz güç kaynağını önerebilir misiniz?
Şöyle PC'nin eski fotoğrafını buldum:

MVIMG_20220113_025039.jpg

Dark ile devam edin. Muhtemelen sorun olmayacak. İhtiyaç olursa değiştirisiniz.
Aklımda şu vardı aslında: COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

6700XT yaklaşık 215W çekiyormuş gerçi patlamaması lazım.

6700 XT ve diğer ekipmanlarla birlikte maksimum çekeceği enerji 300-350W olacaktır. O yüzden 600W yeterli.
Evet sorun olmaması lazım. Yinede sorayım dedim herkes bu PSU'lara bomba diyor diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı