RX 6700 XT sisteme PSU önerisi

Bütçe
3000'den az
İleride sistem güncellemesi yaparsanız sorunsuz destekler. RTX 4000'lere geçerseniz onlara da dönüştürücüsüz desteği var.
RTX 4000 serisini almam çok da önemli degil

İleride sistem güncellemesi yaparsanız sorunsuz destekler. RTX 4000'lere geçerseniz onlara da dönüştürücüsüz desteği var.
Hatta 650W uygun bir şey önerebilirsen de olur yazdıklarımdan falan.

Hatta 650W uygun bir şey önerebilirsen de olur yazdıklarımdan falan.

650W isterseniz:

Modüler olup olmaması önemsiz ise bunu alın bence.

650W isterseniz:

Bu fiyata NZXT varken gidip modüler olmayan FSP'ye 1K fazla vermek saçmalık.

NZXT malzeme kalitesi olarak daha mi iyi?
NZXT'nin C serisi güç kaynakları Seasonic tarafından yapılıyormuş ki Seasonic firması belki de güç kaynağı konusunda en güvenilir firma. Bu yüzden tercih edilebilir. Ben NZXT C serisinin Seasonic tarafından üretildiğini şimdi öğrendim. Yani alınabilir. Güç kaynağı alırken ya da önerirken Seasonic, FSP, Corsair dışında marka tercih etmem normalde.

Msi mag 650w hakkında ne düşünüyorsunuz?
MSI markasını genel olarak severim ama güç kaynağı konusunda "şahsen" benim tercih edeceğim ya da önereceğim bir marka değil.

MSI, güç kaynağını farklı üreticilere yaptırıp kendileri isim basarak satıyor. Bu üreticiler kaliteli de olabilir ama ben bu tür markaları tercih etmem.

O bütçede C750 mantıklı. Fan sesi vs yok. Ben C750'nin 80+ Gold ve modüler halini kullanıyorum. Çok memnunum.
Cok teşekürler umarım bir sıkıntı çıkmaz bu aralar aldığım ve arkadaşımın da teknoloji alışverişleri çok kötü durumda ürünler yanlış bozuk geliyor direksiyon seti aldim yanlış geldi arkadaşımın aldığı anakart 1 kaç günde yandı aldığım eski psu bile bozuk gelmişti alirken korkar oldum.

O bütçede C750 mantıklı. Fan sesi vs yok. Ben C750'nin 80+ Gold ve modüler halini kullanıyorum. Çok memnunum.

1 x 8-pin + 1 x 6-pin Power Connector lazim rx6700xt icin ama nzxt dediniz model sadece 1 adet 8 pin olduğunu söylüyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı