İleride sistem güncellemesi yaparsanız sorunsuz destekler. RTX 4000'lere geçerseniz onlara da dönüştürücüsüz desteği var.Eger ileriye dönük yapacaksam msi 750 mag alayim o zaman
İleride sistem güncellemesi yaparsanız sorunsuz destekler. RTX 4000'lere geçerseniz onlara da dönüştürücüsüz desteği var.Eger ileriye dönük yapacaksam msi 750 mag alayim o zaman
RTX 4000 serisini almam çok da önemli degilİleride sistem güncellemesi yaparsanız sorunsuz destekler. RTX 4000'lere geçerseniz onlara da dönüştürücüsüz desteği var.
Hatta 650W uygun bir şey önerebilirsen de olur yazdıklarımdan falan.İleride sistem güncellemesi yaparsanız sorunsuz destekler. RTX 4000'lere geçerseniz onlara da dönüştürücüsüz desteği var.
Hatta 650W uygun bir şey önerebilirsen de olur yazdıklarımdan falan.
Modüler olup olmaması önemsiz ise bunu alın bence.
![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata NZXT varken gidip modüler olmayan FSP'ye 1K fazla vermek saçmalık.![]()
FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
650W isterseniz:
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT malzeme kalitesi olarak daha mi iyi?Bu fiyata NZXT varken gidip modüler olmayan FSP'ye 1K fazla vermek saçmalık.
NZXT'nin C serisi güç kaynakları Seasonic tarafından yapılıyormuş ki Seasonic firması belki de güç kaynağı konusunda en güvenilir firma. Bu yüzden tercih edilebilir. Ben NZXT C serisinin Seasonic tarafından üretildiğini şimdi öğrendim. Yani alınabilir. Güç kaynağı alırken ya da önerirken Seasonic, FSP, Corsair dışında marka tercih etmem normalde.NZXT malzeme kalitesi olarak daha mi iyi?
Msi mag 650w hakkında ne düşünüyorsunuz?NZXT'nin C serisi güç kaynakları Seasonic tarafından yapılıyormuş ki Seasonic firması belki de güç kaynağı konusunda en güvenilir firma. Bu yüzden tercih edilebilir. Ben NZXT C serisinin Seasonic tarafından üretildiğini şimdi öğrendim. Yani alınabilir. Güç kaynağı alırken ya da önerirken Seasonic, FSP, Corsair dışında marka tercih etmem normalde.
O bütçede C750 mantıklı. Fan sesi vs yok. Ben C750'nin 80+ Gold ve modüler halini kullanıyorum. Çok memnunum.Msi mag 650w hakkında ne düşünüyorsunuz?
MSI markasını genel olarak severim ama güç kaynağı konusunda "şahsen" benim tercih edeceğim ya da önereceğim bir marka değil.Msi mag 650w hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cok teşekürler umarım bir sıkıntı çıkmaz bu aralar aldığım ve arkadaşımın da teknoloji alışverişleri çok kötü durumda ürünler yanlış bozuk geliyor direksiyon seti aldim yanlış geldi arkadaşımın aldığı anakart 1 kaç günde yandı aldığım eski psu bile bozuk gelmişti alirken korkar oldum.O bütçede C750 mantıklı. Fan sesi vs yok. Ben C750'nin 80+ Gold ve modüler halini kullanıyorum. Çok memnunum.
O bütçede C750 mantıklı. Fan sesi vs yok. Ben C750'nin 80+ Gold ve modüler halini kullanıyorum. Çok memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.