4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 19 Mart 2021 #11 JustNobody dedi: Benim gibi RT performansı umrunda olmayanların alması gereken bir kart bana göre. Sürücü sorunları falan giderildiyse ve stabilse AMD'ye şans vermek isterdim. Evet isterdim çünkü kartı almak neredeyse imkansız. Hocam RX 6700 XT mi bu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam RX 5600 XT zaten fotoğrafta da yazıyor GPU0 diye
JustNobody dedi: Benim gibi RT performansı umrunda olmayanların alması gereken bir kart bana göre. Sürücü sorunları falan giderildiyse ve stabilse AMD'ye şans vermek isterdim. Evet isterdim çünkü kartı almak neredeyse imkansız. Hocam RX 6700 XT mi bu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam RX 5600 XT zaten fotoğrafta da yazıyor GPU0 diye
zadnxcom Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 692 Çözümler 3 20 Mart 2021 #12 Görkem Umut dedi: Hangi baharda... Genişletmek için tıkla... Bu yıl içerisinde çıkacak. İsmi FSR (FidelityFX Super Resolution) olacak. Şuanlık pek bilgi yok ama Microsoft'un DirectML'ine dayanıyormuş temeli. AMD'nin DLSS alternatifi FSR bu yıl kullanıma sunulacak Genişletmek için tıkla... KoltuktakiElektarlar dedi: Ben de LTT'nin yalancısıyım hocam. Genişletmek için tıkla...
Görkem Umut dedi: Hangi baharda... Genişletmek için tıkla... Bu yıl içerisinde çıkacak. İsmi FSR (FidelityFX Super Resolution) olacak. Şuanlık pek bilgi yok ama Microsoft'un DirectML'ine dayanıyormuş temeli. AMD'nin DLSS alternatifi FSR bu yıl kullanıma sunulacak Genişletmek için tıkla... KoltuktakiElektarlar dedi: Ben de LTT'nin yalancısıyım hocam. Genişletmek için tıkla...
K kara Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 70 20 Mart 2021 #13 21.3.1 sürücüsünde Sapphire RX590 Nitro SE ile tam ekran herhangi bir videoda anlık görüntü ektedir. Sebep sürücüden diye düşünüyorum. Dosya Ekleri IMAGE2.jpg 177,3 KB · Görüntüleme: 47
21.3.1 sürücüsünde Sapphire RX590 Nitro SE ile tam ekran herhangi bir videoda anlık görüntü ektedir. Sebep sürücüden diye düşünüyorum.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 21 Mart 2021 #14 Bu driver, kendinden önce çıkan tüm driverlardaki güncellemeleri ve doğrulamaları da içeriyor değil mi?
Bu driver, kendinden önce çıkan tüm driverlardaki güncellemeleri ve doğrulamaları da içeriyor değil mi?