revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Selam arkadaşlar, bugün RX 6700 XT alıp sistemime taktım fakat HDMI dışında görüntü gelmiyor. Tam olarak sorunu nedir? Monitörüm: VIEWSONIC VX2418-P-MHD FULL HD 1920x1080 165Hz 1ms 2xHDMI DP FreeSync/GSync
Selam arkadaşlar, bugün RX 6700 XT alıp sistemime taktım fakat HDMI dışında görüntü gelmiyor. Tam olarak sorunu nedir? Monitörüm: VIEWSONIC VX2418-P-MHD FULL HD 1920x1080 165Hz 1ms 2xHDMI DP FreeSync/GSync
KS KS revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #11 Spade427 dedi: Evet indirmenize gerek yok, oradan direkt kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hdmi gitti evet dpyi taktım fakat bu sefer de 60hz de kaldı 165e çıkmıyor Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Evet indirmenize gerek yok, oradan direkt kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hdmi gitti evet dpyi taktım fakat bu sefer de 60hz de kaldı 165e çıkmıyor
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #12 revoluty dedi: HDMI gitti evet DP'yi taktım fakat bu sefer de 60Hz de kaldı 165e çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... PC'yi tekrar yeniden başlatın. Bir de buradan girip seçmeyi deneyin. Eğer olmuyor ise muhtemelen kablo maksimum 60 Hz'yi destekliyordur. Artı 0 Eksi
revoluty dedi: HDMI gitti evet DP'yi taktım fakat bu sefer de 60Hz de kaldı 165e çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... PC'yi tekrar yeniden başlatın. Bir de buradan girip seçmeyi deneyin. Eğer olmuyor ise muhtemelen kablo maksimum 60 Hz'yi destekliyordur.
KS KS revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #13 Spade427 dedi: PC'yi tekrar yeniden başlatın. Bir de buradan girip seçmeyi deneyin. Eğer olmuyor ise muhtemelen kablo maksimum 60 Hz'yi destekliyordur. Eki Görüntüle 1730227 Genişletmek için tıkla... yok çıkmıyor monitorle gelen bi kablo 60hz olabilir mi yoksa pcde mi sıkıntı var şu an Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: PC'yi tekrar yeniden başlatın. Bir de buradan girip seçmeyi deneyin. Eğer olmuyor ise muhtemelen kablo maksimum 60 Hz'yi destekliyordur. Eki Görüntüle 1730227 Genişletmek için tıkla... yok çıkmıyor monitorle gelen bi kablo 60hz olabilir mi yoksa pcde mi sıkıntı var şu an
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #14 revoluty dedi: Yok çıkmıyor monitorle gelen bir kablo 60Hz olabilir mi yoksa PC'de mi sıkıntı var şu an. Genişletmek için tıkla... 60 Hz olmaması lazım. Bir de Windows Update güncellemelerini kontrol edin bakalım. Artı 0 Eksi
revoluty dedi: Yok çıkmıyor monitorle gelen bir kablo 60Hz olabilir mi yoksa PC'de mi sıkıntı var şu an. Genişletmek için tıkla... 60 Hz olmaması lazım. Bir de Windows Update güncellemelerini kontrol edin bakalım.
KS KS revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #15 Spade427 dedi: 60 Hz olmaması lazım. Bir de Windows Update güncellemelerini kontrol edin bakalım. Genişletmek için tıkla... yüklüyorum şu an aynı hocam hala Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: 60 Hz olmaması lazım. Bir de Windows Update güncellemelerini kontrol edin bakalım. Genişletmek için tıkla... yüklüyorum şu an aynı hocam hala
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #16 revoluty dedi: Yüklüyorum şu an Aynı hocam hala Genişletmek için tıkla... Güncelledikten sonra yeniden başlattınız değil mi? Peki başka bir DisplayPort kablo ile deneyebilme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
revoluty dedi: Yüklüyorum şu an Aynı hocam hala Genişletmek için tıkla... Güncelledikten sonra yeniden başlattınız değil mi? Peki başka bir DisplayPort kablo ile deneyebilme şansınız var mı?
KS KS revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #17 Spade427 dedi: Güncelledikten sonra yeniden başlattınız değil mi? Peki başka bir DisplayPort kablo ile deneyebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... evet başlattım başka bir dp kablom yok maalesef Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Güncelledikten sonra yeniden başlattınız değil mi? Peki başka bir DisplayPort kablo ile deneyebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... evet başlattım başka bir dp kablom yok maalesef
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #18 revoluty dedi: Evet başlattım başka bir DP kablom yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam elinize DP kablo geçene kadar HDMI ile idare edin. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
revoluty dedi: Evet başlattım başka bir DP kablom yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam elinize DP kablo geçene kadar HDMI ile idare edin. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum.
KS KS revoluty Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #19 Spade427 dedi: Hocam elinize DP kablo geçene kadar HDMI ile idare edin. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok sağ olun yardımcı olduğunuz için. Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Hocam elinize DP kablo geçene kadar HDMI ile idare edin. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok sağ olun yardımcı olduğunuz için.