RX 6700 XT Eski sürücü nasıl yüklenir?

Rankout

Centipat
Katılım
15 Ocak 2023
Mesajlar
710
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600, Asus Prıme B550M-K, Asus DUAL-RX6700XT 12GB, A-DATA RAM 8GB (2 adet), Kıngston 1TB NV2, FSP Hyper PRO 650W, Vento VG15FE kasa.
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci...
6700 XT kullanıcısı olarak son güncelleme ile birlikte oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşamaya başladım. Bir önceki sürüme geri dönmek istiyorum ancak AMD'nin sitesinde bulamadım. Ne yapmalıyım?
 
Çok sağolun hocam

Pro versiyon kurulur mu acaba ya?
Pro versiyonu iş vs. için olarak düşünün hocam

Aynı kartı kullanıyorum ve yeni sürümde hiçbir sıkıntı yaşamadım. İsterseniz DDU ile güncel driverı silip tekrar kurabilirsiniz. Bir eski driverı kurmak istersenizde link burada. https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-3-1
Hocam DDU yu nerden indirebilirim ve nasıl yapıcam anlatabilir misiniz? Daha önce denemiştim becerebildim mi pek emin değilim

23.3.2 hocam

DDU ile sil AMD sitesinden istediğin sürücüyü yükle.
Hocam DDU yu nerden indirebilirim, daha önce indirmiştim ama işe yaradı mı veya ben becerebildim mi bilmiyorum, anlatma şansınız var mı?

Oyun oynucam evet ama ne bilim shutter daha azmış falan
Hocam adrenalin kurun yukarıda dediğim gibi ama tavsiyem ayarlara dokunmayın, pek gerek olduğunu düşünmüyorum ancak değiştirmek isterseniz neleri açıp neleri kapamanız gerek onuda anlatabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı