RX 6700 XT FurMark sonucu nasıl?

Bütçe
8000
@Wazquelin benzer fan ayarlarinda ayni kart 69 derece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam doğrudur fakat saticilar bu durumdaki ekran kartlarina bu fiyatlari verdigi surece ne yapacagimi bilemiyorum açıkçası 6600 XT de hemen hemen ayni fiyatlar bu durumdayken.

Evet hocam doğrudur fakat saticilar bu durumdaki ekran kartlarina bu fiyatlari verdigi surece ne yapacagimi bilemiyorum açıkçası 6600 XT de hemen hemen ayni fiyatlar bu durumdayken.

6600 XT 6000-6500 arasina bulunabiliyor. Ben 6200e aldim. Ama para var ise 6700XT bakabilirsin 12 GB VRAM buyuk avantaj. 8kya kartlar var. Ayni sehir olma zorunlulugu yok ise baska kartlar var.

6600 XT 6000-6500 arasina bulunabiliyor. Ben 6200e aldim. Ama para var ise 6700XT bakabilirsin 12 GB VRAM buyuk avantaj. 8kya kartlar var. Ayni sehir olma zorunlulugu yok ise baska kartlar var.

Bütçe konusunda 6600 XT olursa benim açımdan çok daha refah olacaktır. Pg deneyimim hiç olmadigi icin bilmiyorum guvenebilirsin diyorsaniz degerlendiririm ek olarak alabileceğim ekran kartlari neler?

Bütçe konusunda 6600 XT olursa benim açımdan çok daha refah olacaktır. Pg deneyimim hiç olmadigi icin bilmiyorum guvenebilirsin diyorsaniz degerlendiririm ek olarak alabileceğim ekran kartlari neler?

Bütçe ne? Param Güvende ile almak cok rahat olur. Karti 3 gundu galiba sorun var ise iade ediyorsunuz karsi taraf istesede istemesede.

RX 6600 XT veya RX 6700 XT mantikli olanla. Butceyi zorlamak istemez isen 6600 XT. Ama 6700XT cok daha ustun. Bana mantikli gelen kartlar bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı