RX 6700 XT GTA 4 performansı nasıl?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Oyun eski olduğu için performans nasıl pek anlayamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20231203_235216.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 98
Oyun eski olduğu için performans nasıl pek anlayamadım.

Bana kalırsa gayet iyi ben RX 6650 XT ile 75-100+ alıyordum FPS değerleri çok değişken yalnız benimki korsandı.

Tüm ayarlar en yüksek hocam, kafama FPS konusu takıldı oyun eski sizce de daha yüksek olması gerekmez mi?

Oyun eski fakat ciddi bir FPS sorunu var büyük ihtimal sizinkide ondan kaynaklanıyor.

4060 var bende de, 45 FPS'e kadar düştüğü oluyor. Ciddi derecede optimizasyon sorunu var.

Gorus mesafesi ve detay seviyesi ayarlarin nasil? Genel performansa en cok bu iki ayar etki ediyor.

Detaylarina buradan da erisebilirsiniz.

Bana kalırsa gayet iyi ben RX 6650 XT ile 75-100+ alıyordum FPS değerleri çok değişken yalnız benimki korsandı.

Oyun eski fakat ciddi bir FPS sorunu var büyük ihtimal sizinkide ondan kaynaklanıyor.
GTA 4 optimizasyon konusunda vasat bir oyun hocam. Ben bile laptopumda adamakıllı oynayamıyorum. RTX 3050 var bu arada.
Fark ettim belli yerlerde 2-3k fpa veriyor, serbeet dünyada fotoğrafta olduğu gibi ara sahnede 300-400 civarı kafasına göre geziyor

4060 var bende de, 45 FPS'e kadar düştüğü oluyor. Ciddi derecede optimizasyon sorunu var.
Hocam 45 biraz fazla düşük değil mi?

Optimizasyonun için modlar ve yamalar var onları kurarsan daha akıcı oynarsın ve yüksek FPS alırsın iyi sosyaller.
Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…