RX 6700 XT GTA 4 performansı nasıl?

Fark ettim belli yerlerde 2-3K fpa veriyor, serbeet dünyada fotoğrafta olduğu gibi ara sahnede 300-400 civarı kafasına göre geziyor.

Hocam 45 biraz fazla düşük değil mi?

Teşekkür ederim hocam☺️☺️

Benim gibi uyamayan biri😕 konuya gelirsek GTA 4 optimizasyon anlamıyla çok sıkıntılı bir oyun RTX4000 serisi kart kullanan adamda 60 veriyorken örnek vermek gerekirse GTX 1650 kart kullanan adamda 100+ veriyor GTA 4 performans konusunda şu an kimse net birçey söyleyemiyor benim sistemim kasarmı diye korsan indirdim test amaçlı kasma donma yok fakat kasam hissi var ben RX 6650 XT kart kullanıyorum bende de bazen 45'e kadar düşüyor.

Benim gibi uyamayan biri😕 konuya gelirsek GTA 4 optimizasyon anlamıyla çok sıkıntılı bir oyun RTX4000 serisi kart kullanan adamda 60 veriyorken örnek vermek gerekirse GTX 1650 kart kullanan adamda 100+ veriyor GTA 4 performans konusunda şu an kimse net birçey söyleyemiyor benim sistemim kasarmı diye korsan indirdim test amaçlı kasma donma yok fakat kasam hissi var ben RX 6650 XT kart kullanıyorum bende de bazen 45'e kadar düşüyor.
Uyku tutmuyor hocam sabah 6 lara kadar oturuyoruz bizde :) Kasma hissiyatını bende fark ettim o yüzden en başta FPS i kontrol etmiştim

150 FPS bence yeterli
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam ☺️

Genelde 110-120 civarında alıyorum, bir iki defaya mahsus TBoGT oynarken 45'e düşmüştü. Oyunun optimizasyonu cidden çok sıkıntılı.
Sırf bitirmediğim tek oyun olduğu için oynuyorum yoksa hem grafikleri açısından hem bu optimizasyon muhabbeti yüzünden asla oynamicağım bir oyun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı