Merhaba, sistem özelliklerini aşağıda yazıyorum. Güç kaynağı açısından problem yaşar mıyım, parçalar birbiriyle uyumlu çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet. Eskiyen parçalarım var güncelliyorum şu anda. Sadece işlemci ve soğutucu kaldı aslında. Güç kaynağımla ilgili soru işaretlerim var. Onu da mı yenilemeliyim yoksa bir süre de olsa idare eder mi? Bunu düşünüyorum
Evet. Eskiyen parçalarım var güncelliyorum şu anda. Sadece işlemci ve soğutucu kaldı aslında. Güç kaynağımla ilgili soru işaretlerim var. Onu da mı yenilemeliyim yoksa bir süre de olsa idare eder mi? Bunu düşünüyorum.
Güç kaynağınız iş görür lakin eğer yeni parçalarınızı söylemediyseniz eski parçalarınızı satıp direk toplu bir sistem almanız sizin için daha ekonomik olabilir. Şu an 20k civarına R5 5600 işlemci + 4060 Ti ekran kartlı sistemler alınabiliyor.
Güç kaynağınız iş görür lakin eğer yeni parçalarınızı söylemediyseniz eski parçalarınızı satıp direk toplu bir sistem almanız sizin için daha ekonomik olabilir. Şu an 20k civarına R5 5600 işlemci + 4060 Ti ekran kartlı sistemler alınabiliyor.
Genellikle mmorpg oynuyorum. Şu anda hali hazırda black desert online oynuyorum. Gözlemlediğim kadarıyla Intel işlemciler genel olarak daha iyi performans veriyor bu tarz oyunlarda. O yüzden intel almayı düşünüyorum. Şu an itopyada 12600k 6200 tl ye tray olarak satılıyor. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum açıkçası