RX 6700 XT iade edilip RTX 3060 Ti alınmalı mı?

dori

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen güntopya üzeriden satın almış olduğum ASUS Dual 6700XT OC. Ekran kartından oyuna girdiğimde yük altında coil wine sesi aldım ve normal olarak canım sıkıldı. Yetkililer ile konuştuğumda ise sadece ses varsa(performansı etkilemeyen bir şey) aynı kartı bana geri yollayacaklarını söylediler. Ben de sizden tavsiye istiyorum ne yapabilirim bu şekilde devam mı edeyim? Bir de aklımda şu düşünce var 6700 XT iade edip üzerine az daha koyup Galaxy RTX3060 Ti modelini almak yardımcı olursanız sevinirim.
6700 XT'nin maximum yük altındaki ve normaldeki olması geren sıcaklık değerleri ne olmalı aralık yazabilirsiniz tam değere gerek yok oyun arayüzünde kart bayağı sıcaktı elimde dokunduğunda o yüzden soruyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, geçen güntopya üzeriden satın almış olduğum ASUS Dual 6700XT OC. Ekran kartından oyuna girdiğimde yük altında coil wine sesi aldım ve normal olarak canım sıkıldı. Yetkililer ile konuştuğumda ise sadece ses varsa(performansı etkilemeyen bir şey) aynı kartı bana geri yollayacaklarını söylediler. Ben de sizden tavsiye istiyorum ne yapabilirim bu şekilde devam mı edeyim? Bir de aklımda şu düşünce var 6700 XT iade edip üzerine az daha koyup Galaxy RTX3060 Ti modelini almak yardımcı olursanız sevinirim.
6700 XT'nin maximum yük altındaki ve normaldeki olması geren sıcaklık değerleri ne olmalı aralık yazabilirsiniz tam değere gerek yok oyun arayüzünde kart bayağı sıcaktı elimde dokunduğunda o yüzden soruyorum.
Teşekkürler.
Şu ASUS geriödeme ile aldıysanız iade etmek saçma olur üst alacağınız para + bir miktar para 3060Ti için değmez. Yük altında XFX modeli 73 oluyor maksimum kasa 4000X oda sıcaklığı 30 derece civarı. Normal kullanım için 50-55'tir muhtemelen fanları açmadığı için. 3060Ti'de de sorun yaşayanlar görmüştüm ben olsam hiç uğraşmazdım can sıkıcı evet o ses ama ona katılıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şurdan sıcaklıklara bakabilirsiniz.

Asus geri ödeme koşulları içerisinde bir alışveriş yaptıysanız gerek yok. Çok daha ucuza 3060 Ti'dan daha performanslı kart elde etmiş olursunuz. Coil Whine sorun çıkarmaz. İşinizde render vs. varsa 3060 Ti tercih edebilirsiniz.

Aynı karta sahibim ben oyunlarda Max 65 gördüm. Furmarkta da 64. Fan devri yüzde 60 civarıydı. Coil whine olayına gelirsek yeni nesil kartlarda maalesef coil whine sıkılıkla çıkabiliyor ama önemli olan yük altındayken çok fazla ses çıkarıyor mu? Kasa kapağı kapalı fanlar çalışıyorken bile duyuluyorsa isterseniz gönderip değişim talep edin. Bu arada 3060 Ti geçmek bence mantıksız çünkü hem fiyatı yüksek hem de 6700XT'den fazla performans sunmuyor aksine 1 tık altında diyebilirim. Ve yeni alcağınız kartta da coil whine çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı