Merhaba arkadaşlar yakın zaman da RX 6700 XT alarak sistemimi yükseltmek istiyorum parçaları ikinici el olarak alacağım güncel sistemim aşağıda sizce ne tür bir işlemci almalıyım?
SSD+PSU lazım diye düşünüyorum. İşlemci icin de Ryzen 5 5500 yeterli ama ben olsam 5600 alırdım. PSU 600+W olmalı ssd 128gb olsa da yeter windows kurmak için
SSD+PSU lazım diye düşünüyorum. İşlemci icin de Ryzen 5 5500 yeterli ama ben olsam 5600 alırdım. PSU 600+W olmalı SSD 128 GB olsa da yeter Windows kurmak için.
En ucuz BitFenix BP-BP600ALNN-9R 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BP-BP600ALNN-9R 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.433,65 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz BitFenix BP-BP600ALNN-9R 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BP-BP600ALNN-9R 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.433,65 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Islemci ve anakartı ikinci el almak konusunda technopatta rehberler var. Ben de anlatirim ama tam bilen birinden öğrenin rehberi okuyarak. Islemcilerin ikinci eli cok daha güvenilir ama ekran kartlarına kiyasla.
Islemci ve anakartı ikinci el almak konusunda technopatta rehberler var. Ben de anlatirim ama tam bilen birinden öğrenin rehberi okuyarak. Islemcilerin ikinci eli cok daha güvenilir ama ekran kartlarına kiyasla.
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!