RX 6700 XT için işlemci tavsiyesi

mami122

Centipat
Merhaba arkadaşlar yakın zaman da RX 6700 XT alarak sistemimi yükseltmek istiyorum parçaları ikinici el olarak alacağım güncel sistemim aşağıda sizce ne tür bir işlemci almalıyım?

İşlemci: i3-10100F
Anakart: ASRock H410-HDV M.2
RAM: 2x8 3000MHz.
PSU: 400W.
HDD: 1TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU degisimi şart ama hocam. Anakart satıldıysa en iyisi AMD4 soketi dusuk bütçe için. Anakart+Ryzen 5 5500 + PSU + SSD
Psu ve ssd haric digerleri sarı siteden alinabilir.
Adata Legend 700 ALEG-700-256GCS PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İslemci 2k
Anakart da 1.5k desek.

5.5k hersey toplamda.
PSU da satabilirseniz ekstra bir gelir gelebilir.

PSU degisimi şart ama hocam. Anakart satıldıysa en iyisi AMD4 soketi dusuk bütçe için. Anakart+Ryzen 5 5500 + PSU + SSD.
PSU ve SSD haric digerleri sarı siteden alinabilir.
Adata Legend 700 ALEG-700-256GCS PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İslemci 2K.
Anakart da 1.5k desek.

5.5k her şey toplamda.
PSU da satabilirseniz ekstra bir gelir gelebilir.

Hocam sarı Sayfa'da sıkıntısız parçayı nasıl alabilirim peki daha önce almadım.

Hocam sarı Sayfa'da sıkıntısız parçayı nasıl alabilirim peki daha önce almadım.
Islemci ve anakartı ikinci el almak konusunda technopatta rehberler var. Ben de anlatirim ama tam bilen birinden öğrenin rehberi okuyarak. Islemcilerin ikinci eli cok daha güvenilir ama ekran kartlarına kiyasla.

Hocam sıfır söyle bir anakart buldum nasıl sizce? Dediğiniz gibi am4 soket baktım. Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İs görür üzmez. Ama bütçe hafif cikarsa sunu öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı