RX 6700 XT Metro Exodus düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba, geçmiş olsun hocam. AMD şanssızlığı bence. En azından korkacak bir şey yok gibi donanımsal sorun yoksa. Çok sevindim.

Evet hocam sağ olun keyifli forumlar...

Evet hocam sağ olun keyifli forumlar...

Saçmalamışlar. Advanced Physix açıksa kapat, benim videodaki ayarlara bak farklı ne var ne yok.

6600 XT ile extreme ayarlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da Enhanced Edition olanını ultra + Ray Tracing high.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, geçmiş olsun hocam. AMD şanssızlığı bence. En azından korkacak bir şey yok gibi donanımsal sorun yoksa. Çok sevindim.

Arkadaşlar AMD şanssızlığı dediğim için emoji bırakanlar var. Ben de AMD kullanıyorum. Böyle sorunlar olmasa on numara firma aslında.

Arkadaşlar AMD şanssızlığı dediğim için emoji bırakanlar var. Ben de AMD kullanıyorum. Böyle sorunlar olmasa on numara firma aslında.

Bir oyunda bir ekran kartı %99 kullanılıp olması gerekenden ciddi anlamda düşük performans veriyorsa bu AMD, NVIDIA, Intel şanssızlığı olamaz. Çünkü bu marka ve modellerden bağımsız bir olay.

Dersen ki "donanım hızlandırmayı açtım video izlerken çöktü" o zaman bu AMD şanssızlığına indirgenebilir. Elma ile armutu ayırmak gerekiyor.

Sevgili arkadaşlar tekrar söyleyeyim kartla ilgili bir problem yok, Shadow Tomb Raider yükledim sorun yok. RDR 2 yükledim grafik ayarlarını fulledim yine bana mısın demedi ayrıca çok da serin çalışıyor kartım ama Metro Exodus da böyle bir sıkıntı var anlamadım.

Hocam benim de önceki kartım 6600 XT idi hiçbir sorun yaşamamıştım Metro Exodus da ama 6700 XT ile sadece bu oyunda sorun yaşıyorum yani sorun bence oyunla alakalı çünkü kartın diğer oyunlar da ki performansı muhteşem. Ayarlar aynı ama sorun devam ediyor, zaten oyun açılınca menü de 20 FPS zor alıyorum ayrıca grafikler en üstte olmasına rağmen menü çamur gibi gözüküyor.

PC'de hiç exodus oynamadım ama Ray Tracing ayarı filan var mı bir bak istersen?

@radi0head oyun dosyaları da sapıtmış olabilir. Doğrulama yap.

Oyunu silip yeniden yükledim sorun geçmedi.
Format attım ama tekrar 80 GB yüklemeyeceğim oyundan soğudum zaten.

PC'de hiç exodus oynamadım ama Ray Tracing ayarı filan var mı bir bak istersen?

Hocam daha önce ki cevaplar da söylediğim gibi RTX açık değil söylemeyin artık. Olsa sahi menü de 20 FPS almam onun yüzünden olmaz.

Oyunu silip yeniden yükledim sorun geçmedi.
Format attım ama tekrar 80 GB yüklemeyeceğim oyundan soğudum zaten.

Metro Exodus DX11/12 ve bazı ön yüklemelerde kafayı kırıyor. Eğer ekran kartı değişiminden sonra hiç format atmadıysan bir ihtimal oyunun bazı dosyaları (bu belgelerde, my games kısmında settings dosyaları falan oluyor) kart değişimini tanımayadı. Tek sorunun bu oyunda çıkması garip çünkü.

Son düzenleme:
Yazılımsal bir soruna benziyor. Ben olsam güncel sürücüyü kaldırıp eski bir sürücü ile denerdim. Normal değil. 20 FPS alacak bir kart değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…