RX 6700 XT modellerinden hangisi en alınabilinir model?

Hocam iyi olmasına iyi ama hem görüntü hem fiyat açısından Red Devil daha mantıklı şu an. İnşallah bükmek zorunda kalmam 😂
Benim xfx tercih etmemin nedeni ARGB çok sevmememden kaynaklı. Bu iki karttan birini alacaktım. Ama ikiside maşallah heybetli kartlar. 😀

Amazon'da 33.3 cm gözüküyor fakat epey.com'da 32 cm. Ben hangisine güveneceğim?
@TRickboy
Ben Techpowerup'dan kontrol ettim, kart 32 cm. Ürünü zaten ikinci el alacaksınız alırken ölçüm yaparsınız.

Bu arada başka bir konuya değinmek istiyorum. Mesela benim anakartımda pcı-e slotu ile anakartta bulunan usb3 baglantısı yakın ve usb3 baglantı soketi biraz büyük. Aralarında 55mm mesafe var. Alacağınız kartın uzunluk yükseklik ve derinlik ölçülerini iyice kontrol edin. Benim anakarta 55mm derinliğe sahip bir ekran kartı bahsettiğim soket nedeniyle sorun yaratabilir. Sizde kontrol edin.

Son düzenleme:
Ben Techpowerup'dan kontrol ettim, kart 32 cm. Ürünü zaten ikinci el alacaksınız alırken ölçüm yaparsınız.

Bu arada başka bir konuya değinmek istiyorum. Mesela benim anakartımda pcı-e slotu ile anakartta bulunan usb3 baglantısı yakın ve usb3 baglantı soketi biraz büyük. Aralarında 55mm mesafe var. Alacağınız kartın uzunluk yükseklik ve derinlik ölçülerini iyice kontrol edin. Benim anakarta 55mm derinliğe sahip bir ekran kartı bahsettiğim soket nedeniyle sorun yaratabilir. Sizde kontrol edin.
Hocam benim pek yakın değil açıkçası o konuda sorun olacağını sanmam. Ama haklısınız evde yinede kontrol edeyim. Boyu aklıma takıldı.

Hocam benim pek yakın değil açıkçası o konuda sorun olacağını sanmam. Ama haklısınız evde yinede kontrol edeyim. Boyu aklıma takıldı.
Ben 4-5 ay sonra satın alacağım. 500w PSU yeter diye düşnüyorum lakin güç kablosu için çoklayıcıya kullanmak gerek. Güç tüketimi konusunda emin olmalıyım. Kartı aldığınızda güç tüketimini veya diğer incelemelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar öncelikle en iyi modelinin ROG olduğunu biliyorum ama bütçemi düşünmem de lazım. Açıkçası Red Devil modeli hem başarılı hem güzel duruyor. XFX ve Sapphire'e göre en azından. İkinci el alacağım. Sizce en alınabilinir modeli nedir?

Saphhire çok kötü değil biz 570 580 araştırırken çok gömmüslerdi.
Bahsedildiği kadar kotun olmadığını gördük.

XFX marka değeri olarak Sapphire'den iyi ama ısınma sorumlu farklı serileri var.

PowerColor ise reddewil Türkiye'de adam akilii distubitoru kalmadı ( yanlış ya da eksik biliyor olabilirim)
Ben olsam Sapphire alırım.
AMD bin önemli partnerleriden biri ve teknik desteği kötü sayilmaz.

Arkadaşlar öncelikle en iyi modelinin ROG olduğunu biliyorum ama bütçemi düşünmem de lazım. Açıkçası Red Devil modeli hem başarılı hem güzel duruyor. XFX ve Sapphire'e göre en azından. İkinci el alacağım. Sizce en alınabilinir modeli nedir?

Sapphire ya da Gigabyte al. ASUS ile MSI pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı